_L6Y5572.jpg
Henrik Ingebrigtsen etter fjorårets Bislett Games. 2019-utgaven kan bli spektakulær sett med norske øyne. Foto: Eirik Førde.

Bislett Games 2019 kan bli en en ny norsk festkveld

I dag ble det klart hvilke øvelser som inngår i 2019-utgaven av Bislett Games, og alt tyder på at IAAF Diamond League-stevnet i hovedstaden kan bli en ny norsk festkveld.

Øvelsesutvalget åpner nemlig for at det kan bli mange store norske øyeblikk.

- Vil samle superfelt mot Warholm (NRK).

For her finnes blant annet 400 meter hekk for menn og kvinner, 100 meter hekk og 3000 meter hinder for kvinner, 1500 og 5000 meter for menn, stav for menn og henholdsvis 100 meter for menn og 200 meter for kvinner.

Øvelser som kan inneholde utøvere som Jonathan Quarcoo, Helene Rønningen, tre blad Ingebrigtsen, Karoline Bjerkeli Grøvdal, Isabelle Pedersen, Karsten Warholm, Amalie Iuel, Line Kloster og Sondre Guttormsen - bare for å nevne noen av utøverne som har fått sin spesialøvelse i DL-programmet på Bislett.
Og forhåpentligvis blir det flere som presterer så godt gjennom forsesongen at de får en plass i det som garantert blir sterke startfelt.

Øvelsesutvalget for kvinner i 2019-utgaven av de forskjellige Diamond League-stevnene.

Øvelsesutvalget for menn i 2019-utgaven av de forskjellige Diamond League-stevnene.

Så da er det bare å krysse av datoen torsdag 13. juni og gjøre seg klar. Hvordan du skaffer deg billetter kan du se her: Sammen skal vi fylle Bislett Stadion.