nbv as artikkel.jpg

Trenger dere banevask? NBV AS er på plass

Norges Friidrettsforbund har gleden av å presentere NBV AS som det siste tilskuddet til NFIFs FridrettsPartnere. NBV AS er spesialister på vask og rens av friidrettsbaner og fallsikringbelegg i barnehager og på lekeplasser. Vi vil sammen med NBV AS jobbe for bedre vedlikehold av norske friidrettsbaner og få nytte av kompetanse- og erfaringsutveksling.

NBV AS er lokalisert på Sola ved Stavanger, men har Norge og Norden som sitt arbeidsområde. De stiller opp over hele Norge med egen maskinpark, og vaskeprosessen blir utført med helt nytt utstyr spesiallaget for denne type vask og rens. Deres vaskemetode er miljøvennlig uten tilsetting av kjemikalier. Vaskesesongen starter opp på våren så snart temperaturen tillater det og varer så lenge temperaturen tillater det.

Kontaktinformasjon NBV AS
Hadle Friisenfeldt
Telefon: +47 46 76 49 88
Mail: post@nbvas.no
Nettside: www.banevask.no

Hva er FriidrettsPartner?
FriidrettsPartner er norsk friidretts leverandørnettverk. De kan levere utstyr, tjenester og/eller økonomiske bidrag som norske friidrettsklubber, løp og idrettsanlegg trenger og er avhengig av for å lykkes i enda større grad.
Norsk friidrett får gjennom sine FriidrettsPartnere tilegnet seg kompetanse- og erfaringsutveksling, spisskompetanse, produkter og tjenester som er relevante til norsk friidretts gunst og videre utvikling.

Sjekk ut denne siden for å lese mer om våre FriidrettsPartnere.