amedia.jpg
Konserndirektør Anders Opdahl i Amedia og generalsekretær Kjetil Hildeskor har inngått en tre års avtale som gir Amedia eksklusiv rett til å sende Holmenkollstafetten og en rekke andre friidrettsarrangementer på sine nettaviser.

Amedia skal vise norsk friidrett i tre år

Amedia og Norges Friidrettsforbund har inngått en avtale som gir Amedia rett til å sende en rekke friidrettsstevner og løp i Norge på konsernets 72 aviser. Avtalen gjelder i tre år framover, og i 2019 skal det sendes fra blant annet Holmenkollstafetten, Trond Mohn Games og en rekke mosjonsløp mange steder i landet.

- Friidrett har stor oppslutning i Norge, med mange aktive utøvere og engasjerte tilhengere i alle aldre både lokalt og nasjonalt. Vi ønsker at de som abonnerer på våre aviser skal få ta del i de flotte idrettsopplevelsene som skjer på arenaer, langs veien og i terrenget over hele landet. Direktesendt sport på lokalavisenes nettutgaver er en viktig del av det innholdet vi ønsker å tilby være abonnenter, sier konserndirektør Anders Opdahl i Amedia.

Norges Friidrettsforbund er veldig positive til samarbeidet og ser på avtalen som viktig for å få vist fram mange friidrettsarrangement på alle Amedias aviser, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor.