img_4174.png

Fortsatt mulig å melde seg på til trenerseminaret

Da er det endelige programmet klart for årets utgave av trenerseminaret, som avholdes på Thon Hotell Arena på Lillestrøm og i Nes Arena helga 10. til 12. november. Påmeldingen er fortsatt åpen, og fristen er satt til 9. november.

Som vanlig er seminaret spekket med godbiter.

Fredag blir det debatt om treneren i norsk friidrett, mens Eirik Røe og Rolf Skotheim skal fortelle om treningen til Sander Aae Skotheim.

Lørdag innleder Mari Bjone med å snakke om talentutvikling, mens Gøran Paulsen skal snakke om kjønnsforskjeller innenfor styrketrening. 

Andre innslag lørdag:

  • Trond Olav Skevik vil snakke om og vise treningen til Bastian Aurstad.
  • Anna Demydova-Bråttvik, som deltok i tresteg under OL i 2012, vil snakke om og vise tresteg- og lengde-trening.
  • Lotta Flatum vise hvordan hun trener for lange diskoskast.
  • Åsmund Martinsen, som var trener for Andreas Thorkildsen, vil gi en innføring i grunnleggende metodikk i spyd.
  • For de som er interessert i mellomdistanse vil vi både få et innblikk i treningen til 800-meterløperne Tobias Grønstad og Ole Jakob Høsteland Solbu.

Søndag vil Maren Stjernen snakke om forebygging av tretthetsbrudd, mens Eystein Enoksen og Øyvind Strømmen Kjerpeset vil snakke om sprinttrening.     

Det blir også mer diskos med Lotta Flatum og mer hopp med Anna Demydova-Bråttvik.

Det hele avsluttes med en godbit der vi får høre om opplegget rundt Håvard Bentdal Ingvaldsen. Eystein Enoksen intervjuer hans trener og mor, Mari Ann Bentdal. 

Overnatting på seminarhotellet / annet hotell må bestilles av de enkelte.

Program for trenerseminaret.

Påmelding til trenerseminaret. Påmeldingsfristen er satt til 9. november og du må betale med kort. Middag kan bookes sammen med påmeldingen frem tsil 8. november.