IMG_7859.png

Video: Gjensidige og Friidrettsheltene gir tilbake

En gruppe unge friidrettsutøvere fikk et overraskende møte med flere av forbildene sine som en del av et nytt samarbeidsprosjekt mellom Norges Friidrettsforbund og Gjensidige som heter "Gjensidige gir tilbake".

Formålet er å gi en spesiell opplevelse eller gave til ulike grupper og mennesker som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Det forteller sponsorsjef i Gjensidige Stian Grøstad. 

"Gjensidige og Friidrettsheltene gir tilbake" er det første uttaket i dette samarbeidsprosjektet, og det er tidligere laget filmer med Håndballjentene og Håndballgutta.

Se teaser her og hele filmen her (ekstern link til friidrettskanalen.no)

- Idretten har opplevd stort frafall etter at pandemien brøt ut i 2020. De mange restriksjonene gikk spesielt hardt utover de unge. Derfor ønsket Gjensidige i første omgang å glede noen av de unge som driver med idrett ved å gi de et overraskende møte med forbildene sine. 
- Vi fikk akkurat de gode, magiske øyeblikkene som vi håpet på i denne filmen, og vi har lenge gledet oss til dagens lansering, avslutter Grøstad. 

- Sammen med Gjensidige satser vi på ungdom som en viktig målgruppe. Målet er å jobbe med mental helse, mestring og det å inspirere ungdom til å være lengre i den organiserte idretten.
- Det er kreativt og heldig for oss at Gjensidige vil bruke sine markedsrettigheter med landslaget til å inspirere og engasjere barn og unge gjennom å gi tilbake slik de her gjør, sier kommersiell leder i NFIF Fredrik Samuelsen.