IMG_1999.png

Til friidrettsutøvere som skal søke vg1 i 2023

Ved Steinkjer videregående skole kan du kombinere idrett og utdanning på Norges eneste landslinje i friidrett. Skolen har et stort friidrettsmiljø med mange elever som presterer på høyt nivå.

Vi har trenere og lærere med høy kompetanse og lang erfaring, og vi har treningsgrupper i hekk, hopp, kast, mellom- og langdistanse og sprint. I tillegg har vi fantastiske treningsfasiliteter med blant annet innendørs friidrettshall som ligger på samme område som skolen.

Steinkjer videregående skole har et stort idrettsfagmiljø med ca. 140 elever fordelt på idrettene friidrett, fotball, håndball, langrenn og skiskyting.
Vi fikk landslinjestatus i friidrett i 2017.

Nå inviterer vi friidrettselever som skal søke vg1 neste skoleår til søkersamling fredag 20. januar til lørdag 21. januar 2023 for å bli kjent med skolen, våre elever og byen. Du får også mulighet til å delta på innendørsstevnet Steinkjer Indoor som arrangeres samme helg. Vi har god erfaring med denne årlige søkersamlinga. I løpet av samlinga får utøverne et større nettverk og erfaringsmessig planlegger mange å flytte sammen på hybel eller leilighet fra høsten av. Skolen har ikke egne hybler, men vi har en god oversikt over utleiemarkedet og det er mange utleieenheter i umiddelbar nærhet til skole- og idrettsanlegg.

Invitasjon for detaljert program og påmeldingsinformasjon.

Søknadsfristen til Landslinje i friidrett er 1. mars og du søker i www.vigo.no. Det er ti elevplasser på hvert trinn. Inntil fem elever på vg1 kan tas inn på idrettslige kriterier.

Se mer om Landslinje i friidrett på: 
Instagram – landslinje_­steinkjerfriidrett
Facebook - Landslinje i friidrett

Spørsmål rettes til:
Henrik Sandstad
Fagansvarlig friidrett Steinkjer vgs
Telefon: 907 53 691
Mail: hensa@trondelagfylke.no