IMG_0280.jpg
Kjetil Hildeskor (tv) og Georg Demir. Foto: NFIF.

Mobit blir en del av friidrettsfamilien under NM

Mobil- og IT-selskapet Mobit blir en del av friidrettsfamilien. Selskapet har gjort en avtale med Norges Friidrettsforbund og NM-arrangøren i Stjørdal om å bli sponsor av NM i Friidrett 2022.

- Det er flere grunner til at vi går inn i dette samarbeidet, sier George Demir, salgsdirektør i Mobit.

- Det dreier seg naturligvis om klassiske elementer som merkevarebygging og synliggjøring, men for oss er også det faktum at vi ønsker å støtte opp om idretten gjennom å gi noe av overskuddet tilbake til idretten og samfunnet. Det at friidretten har en lav terskel for å kunne delta, og er en billig idrett å drive med, er også viktig. Det er med på å bygge opp under Mobit sitt ønske om å være en folkelig leverandør, sier Demir videre.
- Vi er også opptatt av at friidrett er en landsdekkende idrett som engasjerer mange, og som har en sterk lokal forankring. Mobit er et landsdekkende firma med rundt 120 forhandlere fordelt i mange ulike lokalsamfunn. Det er garantert en friidrettsklubb der man finner en Mobit-forhandler, sier Demir.

- Vi var jo også med under NM i Friidrett i Kristiansand i fjor, og opplevde en høy intern oppslutning som ga mersmak. Vi er et franchise-basert selskap som er eid av forhandlerne. VI er opptatt av at makten er hos kjøpmannen og derfor er det viktig at forhandlernettverket vårt ønsker friidrett, avslutter Demir.

- Mobit er en spennende partner, og jeg håper det vi nå gjør bare er starten på noe større, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor i NFIF.
- I likhet med oss tenker Mobit langsiktig. De med sine kunder og samarbeidspartnere, mens vi vet alt om viktigheten i langsiktig satsing for å oppnå resultater på våre forskjellige arenaer, sier Hildeskor videre.

Les mer om Mobit på www.mobit.no