IMG_1675.jpg
Erik Johannes Rosvold. Foto: Bildbyrån

Tjalve leder men husk at Lagserien varer ut året

Normalt ville lagserien så godt som vært avsluttet på denne tiden, men fra i år av er sesongen forlenget ut året. Det betyr at det fortsatt er gode muligheter til forbedringer, selv om utendørssesongen nok er avsluttet for de aller fleste.

Skulle du ha spørsmål til hvordan laget ditt konkret kan forbedre seg, eller har du andre spørsmål eller kommentarer til serien, er det bare å kontakte Bjørge Pedersen på: bjorgep@online.no

Så til poengstillingen:

Førstedivisjon menn:

IMG_1669.png

Siden forrige rapportering har Norna-Salhus forbedret seg en del i poeng og tatt innpå Gneist. BUL har passert Tyrving og Ullensaker/Kisa, mens Tønsberg har passert Steinkjer.

Førstedivisjon kvinner:

IMG_1670.png

Hos kvinnene har Fredrikstad passert BUL. Stjørdal har passert Tønsberg, men må også ta igjen Dimna for å unngå nedrykk.

Andredivisjon menn:

IMG_1671.png

I denne divisjonen har endringene kommet rundt midten hvor det er svært jevnt. Tjalve 2 og Sandvin har avansert.

Andredivisjon kvinner:

IMG_1672.png

Blant kvinnene er det Moss som har forbedret seg mest og klatret tre plasser siden sist.

Tredjedivisjon menn:

IMG_1673.png

Moelven har mobilisert godt og avansert tre plasser til en sikker opprykksplass. Asker er dermed ikke lenger i opprykkposisjon, men det er ikke langt opp til BUL-Tromsø. Også Orion har forbedret seg fint og klatret hele seks plasser. Heller ikke for Orion er det langt opp til opprykk.

Tredjedivisjon kvinner:

IMG_1674.png

Det er de samme fire lagene på opprykksplassene som sist, eneste forskjell er at Ask har passert Sarpsborg. Samtidig er Urædd nære, og flere av lagene bak har potensiale til opprykk.

Første- og andredivisjon.
Topp 20 tredjedivisjon.