IMG_0440.jpg
Marius Klem og Eivind Henriksen. Foto: NFIF.

Elkjøp blir partner med NM i friidrett

- Vi er mildt sagt entusiastiske over at vi nå går inn som partner av NM i Friidrett. Det er så mye glede knyttet til å heie frem de største idrettstalentene vi har i landet, på samme måte som vi internt i Elkjøp heier frem våre egne talenter. Å klappe frem andre ligger i vår kultur og vårt DNA. Så dette føles uten tvil helt rett, sier Marius Klemo, Head of Brand & Digital i Elkjøp Norge.

Selskapet er dermed den siste av en rekke større bedrifter som blir partner med årets NM i friidrett i Stjørdal.
Elkjøp har fra før stående samarbeidsavtaler med Karsten Warholm og Eivind Henriksen, noe Klemo mener har vært til inspirasjon og glede internt i kjeden. Samt at det er mye lærdom å hente fra idretten inn i retail. 

- Karsten har vist oss at med riktig innsats og kvalitet i treningen kan man konkurrere mot de beste i verden. For at også vi skal lykkes med vårt løfte og nye slagord «Vi finner en løsning», bruker vi mye tid og ressurser på å trene alle våre ansatte slik at vi kan lykkes med det samme. Å se at det er mulig gir mye inspirasjon og motivasjon for våre medarbeidere. 
- Vi ser også mye likhet med våre to samarbeidspartnere, og det er gøy.
- Karsten er raskest på samme måte som vi ønsker være raskest til å løse kundens behov. Eivind kaster langt, på samme måte som vi alltid ønsker å strekke oss lengst i å finne en løsning for alle våre kunder, sier Klemo.

- Denne avtalen er et nytt bevis på at norsk friidrett er attraktive i markedssammenheng, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor.
- Det er spennende med en aktør som i tillegg til å være en partner med noen av våre beste utøvere også ønsker å være en partner av bredden i norsk friidrett, sier han.