webinar landslagets friidrettsskole ole petter hjelle copy.jpg

Webinar: Fysisk aktivitet, kosthold og søvn for barn

Har du barn i alderen seks til tolv år og ønsker å vite mer om hvordan fysisk aktivitet, kosthold og søvn påvirker barnet ditt? Mandag 10. mai inviterer vi mellom klokken 20:00 og 21:00 til et gratis webinar på Zoom med Ole Petter Hjelle, også kjent som Treningslegen, hvor vi belyser temaene fysisk aktivitet, kosthold og søvn med informasjon, inspirasjon og praktiske eksempler.

Webinaret skjer på Zoom mandag 10. mai fra klokken 20:00 til 21:00.

Sammen med hjerneforsker Ole Petter Hjelle vil vi blant annet snakke om viktigheten av fysisk aktivitet, ernæring og søvn for barn og hvordan legge til rette som forelder?
I tillegg får vi besøk av en ernæringsfysiolog som sier noe om hvordan en næringsrik dag kan se ut i praksis i en hektisk foreldrehverdag.

Webinaret skjer som en del av Landslagets Friidrettsskole. Dette er et konsept NFIF gjennomfører sammen med Nestlé og Extra, og hvor formålet er å skape gode aktivitetstilbud for barn over hele landet med fokus på lystbetont lek.

Norges Friidrettsforbund er lidenskapelig opptatt av å legge til rette for idrettsglede. Vi har troen på at barn som er aktive, spiser sunt og sover godt trives mer – både hjemme og med venner på trening.
Vi ønsker derfor å bygge kunnskap om disse temaene og å komme med inspirasjon som kan komme til nytte. Dersom du er trener i en klubb for barn i denne alderen kan webinaret også passe for deg.

Klikk her for påmelding til webinaret som arrangeres mandag 10. mai fra klokken 20:00 til 21:00. 

Landslagets Friidrettsskole
Ønsker du og din klubb å ha et aktivitetstilbud for barna i lokalmiljøet? Gjennomfør det som Landslagets Friidrettsskole og vi bidrar med mange fordeler som legger til rette for en enklere og bedre gjennomføring. Les mer om våre fordeler og meld dere som arrangør via denne lenken.