familiegym2603.jpg

Lyst på en aktiv påske? Prøv vår Familiegym

Alle barn og voksne trenger å bevege seg. Nå er det straks påske, som for mange betyr familietid, og vi håper dere har lyst til å være aktive sammen. Vi har sammen med Nestlé laget et eget familiegym-opplegg der voksne og barn kan være i bevegelse og trene sammen.

Sammen med Nestlé ønsker vi å inspirere til aktivitet. Et av våre bidrag er vår Familiegym som har noen morsomme øvelser som passer for barn og foreldre å gjøre sammen. Opplegget med videoer som viser øvelsene finner du her.

Ute og inne
Mange av øvelsene fungerer best med litt god plass, og er derfor best å gjøre ute. Men det er også mulig å få gjort noe inne. Å være ute i skogen gir andre muligheter enn om du er på en åpen plass,for eksempel i hagen eller innendørs.

Utstyr
Det er mange øvelser og aktiviteter man kan få gjort helt uten utstyr, men for barn kan det å bruke noe utstyr være veldig motiverende og bidra til å fremme læring og bevegelsesglede.
Helt vanlige terninger, en kortstokk, tomme melkekartonger eller plastflasker, et hoppetau eller rep, rokkeringer, noen baller, duploklosser eller togskinner, esker til å hoppe over eller en bøtte sånn at du kan kaste på blink er eksempler på utstyr vi har brukt.

Sulten etter litt påsketrim?
Og om familien ønsker et middagstips så kan dere kokkelere på kjøkkenet sammen med Amalie Iuel. Videooppskrift på en sunn og god burger finner dere her.