alle-loper-oslo-maraton.jpeg (3).png

Bli med på NFIFs løpetrenerkurs

«Skal vi løpe 5x5 minutter eller 10x1000 meter i dag? Hvor lang skal pausen være? Hva er den beste skadeforebyggende øvelsen for knærne? Bør jeg løpe på tærne eller fortsette å lande på hælen?» Dette og mye mer får du vite svaret på ved å delta på NFIFs løpetrenerkurs i Kristiansand kveldene 23. og 30. november.

Nok en gang inviterer Norges Friidrettsforbund til kurs for deg som allerede er trener eller leder for en løpegruppe for voksne mosjonister/løpere, og for deg som går med planer om å bli trener i en løpegruppe eller har planer om å starte opp en løpegruppe.

Dato: 23. og 30. november 2021.

Sted: KIF-huset, Kristiansand.

Når: Fra klokken 17:00 til 20:30 begge dager.

Kursholder: Finn Kollstad.

Pris: 500 kroner (inkluderer kaffe, te og pausemat).

Påmelding: Påmeldingen gjøres her.

Påmeldingsfrist: Innen 20. november.

For å delta på kurset må du være tilknyttet en friidrettsklubb. På kurset får du lære om viktige treningsprinsipper for (langdistanse-)løping, hvordan du kan planlegge og gjennomføre økter for alle nivåer av løpere, hvordan du kan variere øktene, legge inn styrketrening og skadeforebyggende trening og hvordan man driver en løpegruppe for i første rekke voksne mosjonister.

Mer informasjon om løpegrupper og løpetrenerkurs finner du her.

Undervisningen er både teoretisk og praktisk, og det å utveksle erfaringer og diskutere relevante problemstillinger er en viktig del av kurset.