Karsten Warholm. Foto: Decabild.

Karsten Warholm med seier i Berlin

Karsten Warholm avsluttet sin hekkesesong med seier på 400 meter hekk under ISTAF-stevnet i Berlin søndag ettermiddag. Dimna-karen løp på 48.08 og har nå 22 strake seire på distansen, sist han ikke vant var under Continental Cup i Ostrava 08. september 2018.

Tjalves Amalie Iuel løp sitt tredje solide 400 meter-løp på bare fire dager da hun ble nummer to på 52.15, halvsekundet bak den norske rekorden hun satte på torsdag.
Tjalves Karoline Bjerkeli Grøvdal løp på 4:05.70 på 1500 meter, ble nummer syv og var drøye to sekunder bak pers. Hun har hatt et ekstremt program den siste tiden med tre 5000 meter-løp og et 1500 meter-løp i fire nasjoner i løpet av ti dager. Vidars Vladimir Vukicevic var fjerde nordmann i aksjon i stevnet og han ble nummer åtte på 110 meter hekk med 13.70 (-0.1). Resultater.

Sondre Nordstad Moen løp inn til 1:04:14 på halvmaraton i Gøteborg på lørdag. Ros-løperen var da et stykke bak den norske rekorden han satte i 2017 på 59:48, og også bak årsbeste på 1:01:42 fra Dresden i mars. Han har hatt en pause og noen uker med rolig trening etter OL i Sapporo og brukte helgens løp som trening. Nordstad Moen ble nummer ni i løpet og var drøye tre minutter bak vinneren Alfred Kipchirchir fra Kenya. Det var lagt inn svensk mesterskap og Nordstad Moen hadde to svensker foran seg, Samuel Tsegay løp på 1:02:03 og Samuel Russom løp på 1:03:48. Resultater.