Plogger forsidebilde2505.jpg
Tre fornøyde ploggere. Karsten Warholm, Amalie Iuel og Leif Olav Alnes.

Bli med og plogg og vinn 15.000 kroner til klubben

Hold klubbens nabolag rent, og vær med i trekningen av store pengepremier til klubbkassen. Sammen med Gjensidige ønsker vi å skape hyggelige og rene områder til friidrett. Last ned Plogger-appen og kom i gang.

Siden 2018 har vi sammen med Gjensidige hatt et fokus på miljøet, og nå ønsker vi å hedre klubber som bidrar litt ekstra til et renere lokalmiljø. Vi deler ut tre premier på henholdsvis 15.000, 10.000 og 5.000 kroner til klubber som deltar. Konkurransen varer fra 25. mai til 14. juni.

Hvordan deltar klubben?

  • Last ned Plogger-appen.
  • Inviter til en ploggeøkt i klubben.
  • Last opp et bilde av at klubben plogger og bruker appen på Instagram eller Facebook med hashtaggen #viplogger. Bruk klubbens Instagram eller Facebookside til å laste opp bildet og bruk #viplogger samtidig som du tagger Gjensidige og Norges Friidrettsforbund i posten. Dersom klubben ikke har Facebook eller Instagram kan en utøver eller trener gjøre det på vegne av klubben. Sørg for at alle som er med på bildet har gitt sitt samtykke.

Sånn!
Nå er din klubb automatisk med i trekningen av en av de tre premiene.
Husk at klubben og de ulike treningsgruppene kan delta flere ganger.
Jo mere vi plogger jo bedre. Plogging er aktiviteten for de som liker å holde Norge rent og kroppen trent – en perfekt lavterskelaktivitet alle i klubben kan være med på.

Husk smittevern og renhold

Vi skal skape renere lokalmiljø, men ikke for enhver pris. Bruk riktige redskaper og sørg for å hold avstand i henhold til smittevernreglene.
Norges Friidrettsforbund er et stolt medlem av Hold Norge Rent og de har utarbeidet disse flotte retningslinjene man kan bruke.

Vi sender også ut søppelklyper så lenge lageret rekker. Send mail til andreas.rivenes@gjensidige.no for å få tak i dette.

Plogger

Klikk her for å laste ned appen til iOs og klikk her for å laste ned til Android.
Ler mer om Gjensidige og deres Plogge- og miljøengasjement her.

Lykke til og takk for hjelpen.