Lisens i Norsk Friidrett

E-post: lisens@friidrett.no 

Telefon: 948 33 326

Telefontid: 

Man-Tors (klokken 09-11 og 12-16)

Har arrangøren krevd inn engangslisens men du har allerede helårslisens, fyll ut skjema her!

Friidrettsklubbene er ansvarlige for at medlemmene som skal delta på banearrangement har helårslisens. Dersom klubben oppdager på lisenssjekk at det er personer som har oppført at de er medlem av deres klubb og ikke er det, send en mail til lisens@friidrett.no. 

Du finner utøvere med helårslisensen fra din klubb, ved å velge krets og deretter klubb på linken over. 

Lisens for løpere

Helårslisens: For alle friidrettsutøvere som er 13 til 80 år er lisens påkrevd. Kun medlemmer av friidrettsklubber har anledning til å kjøpre helårslisens. Dersom du skulle pådra deg en skade eller lignende vil lisensen dekke skaden. Lisensen er påkrevd på alle løp i Norge arrangert av en friidrettsklubb. Pris for helårslisens:

Grunnlisens kr 420,- 

Utvidet lisens kr 950,-

Engangslisens: Dersom du ikke er medlem av en friidrettsklubb eller ikke har helårslisens selv om du er medlem av en friidrettsklubb og skal delta på et løp utenfor bane, vil arrangøren legge på engangslisen på startkontingenten. Prisen for engangslisensen varierer med påmeldingsavgiften til de ulike løpene. Er arrangementet gratis vil man ikke være forsikret, og det kan derfor være lurt å kjøpe helårslisens hvis man skal delta på mange gratisarrangement. Arrangører kan dog kreve inn 20 kr for et gratis arrangement for at forsikringen ved skade skal gjelde.