Lisens

E-post: lisens@friidrett.no 

Telefon: 948 33 326

Telefontid: 

Man-Tors (klokken 09-11 og 12-16)

Har arrangøren krevd inn engangslisens men du har allerede helårslisens, fyll ut skjema her!

Friidrettsklubbene er ansvarlige for at medlemmene som skal delta på banearrangement har helårslisens. Dersom klubben oppdager på lisenssjekk at det er personer som har oppført at de er medlem av deres klubb og ikke er det, send en mail til lisens@friidrett.no. 

Du finner utøvere med helårslisensen fra din klubb, ved å velge krets og deretter klubb på linken over. 

Lisens for arrangører

Det er fritt for arrangører å velge startavgift på sine løp. Prisen man velger vil ha innvirkning på hvor mye lisens man må betale inn. Dersom arrangementet er gratis, er det ikke påkrevd å betale inn lisens. Hvordan startavgiften påvirker engangslisensen finner du informasjon om under.

Helårslisensen kan kjøpes av alle Norske utøvere som er medlem i en friidrettsklubb. Det er påkrevd at alle utøvere, fra det året de fyller 13 år til 80 år har helårslisens. For å kunne stille på ett løp i Norge er det påkrevd at utøverne enten har kjøpt helårslisens eller engangslisens til det arrangement man skal stille til start. Dersom arrangøren er usikker på om løperen ikke har helårslisens kan man sjekke dette på lisenssjekk over. 

Engangslisens er også påkrevd for alle 13- til 80 åringer. Det er arrangørens ansvar å kreve inn denne. Dersom arrangementet er gratis, kan man forsikre sine deltagere eller funksjonærer gjennom å ha en lisens på kroner 20 per deltaker.  

 

Engangslisensen vil variere utafra startkontingenten.  

Pris startkontingent: 50 kr eller mindre – Lisens: valgfritt for arrangør

Pris startkontingent: 51-100 kr – Lisens: 20 kr

Pris startkontingent: 101-250 kr – Lisens: 30 kr

Pris startkontingent: 251-400 kr – Lisens: 40 kr

Pris startkontingent: 401 kr eller høyere – Lisens: 50 kr