høyde foto Dkås.jpg
Fra helges samling - høydegruppa får med seg nyttige tips fra Adrian Proteasa      Foto: Dag Kåshagen

Vellykket storsamling i Bærum

Hele 116 ungdommer fant veien til Bærum idrettspark søndag 10.desember. En utrolig flott dag, men både trening, mat, kurs og intervjuer...

Vellykket stor-samling i Bærum.

Da åtte Østlandskretser søndag kunne ønske velkommen til felles treningssamling i Bærum Idrettspark, var det for fjerde året på rad. Denne gangen var det hele 116 deltagere.

De samme kretsene arrangerer også felles Trener1 kurs som avsluttes i januar.  Noen av trenerne får virkelig kjørt seg, da de er trenere på samling før de haster videre til praksisøkt med trener1 deltagerne, eller omvendt. Geir Vidar Bøe er stødig kursleder hele helgen, samt siste helg i januar.

Vi hadde tilbud om de fleste øvelser på samlingen, og spesielt gøy er det  når det blir «trengsel» på kastsiden av banen, og man må dele gruppene i to for å få gjennomført god treningsøkt.

Vi observerer at utøverne blir kjent på tvers av klubb, krets og øvelse – og synes dette er utrolig fint å være vitne til. Ungdommen koser seg, og har en kjempeøkt med noen av Norges beste trenere og utøvere.

Når så mange ungdommer samles, går det med mengder av pizza….over 40 stk ble fortært til stor glede for både unge og littegranne eldre….

Årets «trekkplaster» var en økt med Jonatan Quarcoo og Thomas Roth, som stilte til en «intervjusekvens» etter at trening og mat var ferdig. Her var det åpent for alle utøvere å stille spørsmål som ble svart på villig vekk. Tusen takk til dere to som var så sporty og stille opp på dette 😊

Vi retter en stor takk til alle trenere som stiller opp en søndag i adventstiden i friidrettens tjeneste, og til alle foreldre og ledere som stiller opp og frakter utøverne til og fra hallen.

Dette ble en knallsuksess – VI GLEDER OSS TIL NESTE ÅR…

 Mette Forsberg Dale og Dag Kåshagen

 

Alle foto: Dag Kåshagen