nfif-logo-705x405.jpg

Kjære alle sammen i Norsk Friidrett

Først og fremst håper vi at alt er så bra som det kan være med dere alle.

Det er spesielle tider. For hele verden og for Norge. På alle samfunnsområder er vi preget av korona-pandemien. Det betyr at et samlet norsk friidrett møter foreløpig ukjente utfordringer på alle nivåer. Vi blir testet over hele linja. Men la det ikke være noen som helst tvil. Denne testen skal vi bestå. 

Klubbene er limet og grunnlaget for norsk friidretts samlede aktiviteter. Treningsarenaen og den sosiale møteplassen til ungene og utøverne våre er praktisk talt borte. Samtidig blir arrangementene avlyst og inntektsgrunnlaget i stor grad tatt bort. Situasjonen er absurd.

Men samtidig er ingen så gode på dugnad som norsk friidrett. Og ingen dugnad bør være lettere å motivere seg for enn en som handler om liv og helse. Jo flinkere vi er til å følge helsemyndighetenes råd, jo nærmere kommer hverdagen vi setter så høyt. 

For det er nesten det eneste vi vet helt sikkert. Dette vil gå over - og så får vi håpe at det ikke tar alt for lang tid.

Vi skjønner at det akkurat nå kan være krevende å navigere; i en tid med stor usikkerhet og nye beslutninger som må tas daglig på ulike nivåer. Vi i NFIF skal gjøre vårt ytterste for å bistå dere der ute i klubbene og sørge for at dere alle får den hjelpen og informasjon dere behøver til enhver tid. Ikke nøl med å ta kontakt. Enten med kretsleddet eller direkte med oss sentralt. Vi er her for dere. 

Følg med på friidrett.no for generell informasjon og vår samleside med korona-relaterte nyhetsoppdateringer som angår idretten.                 

Og det er essensen. Nå må alle være der for hverandre. Det betyr mer nå enn noen gang før. Så gleder vi oss alle til friidrett igjen blir viktig. 

Ta vare på hverandre! 

Vennlig hilsen
Norges Friidrettsforbund