Treningsleir 2013 solnedgang.JPG
Bilde fra den første treningsleiren på Tenerife i 2013

Treningsleir på Tenerife

Påmeldingen til treningsleiren på Tenerife er åpnet

Trondheim, 15.9.2018
 
INVITASJON TIL TRENINGSLEIR PÅ TENERIFE I JANUAR 2019
 
Sør-Trøndelag Friidrettskrets og Strinda VGS har gleden av å invitere til treningsleir på Tenerife i januar 2019. Stedet vi reiser til heter Playa De Las Americas (samme sted som de seks foregående år), hvor det finnes friidrettsbane og muligheter for å løpe lengre utenom bane. Vi skal bo på Compostela Club like ved joggeløype, butikk og bane.
 
REISE OG OPPHOLD
 
Invitasjonen er et samarbeid mellom Norsk Friidrett Sør-Trøndelag og Strinda VGS. Deltagerne har to valgmuligheter for reisen:
 
1.    Avreise 30/12 fra Værnes, 1 uke, pris 6750.
 
2.    Avreise 30/12 fra Værnes, 2 uker, pris 9400
 
Kretsen bestiller ikke avbestillingsforsikring!  Reiseforsikring må ordnes av den enkelte. Det bestilles ikke måltider på hotellet, men de som ønsker dette kan bestille det når vi kommer ned. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenutstyr og gode muligheter for å lage mat. Det ligger flotte og rimelige matvarebutikker i gangavstand fra hotellet.
 
Trenere og Reiseledere
 
Reiseledere og trenere fra kretsen vil være Stig Jansson og Ola Sakshaug.
Strinda VGS har med trenerne Roger Hollup og Erik Sakshaug, i tillegg vil det være med klubbtrenere.
 
MÅL MED SAMLINGEN
 
Målgruppe: 16 år (født 03) og eldre. 15 åringer kan få godkjenning til å være med hvis trener er med.
 
Målet med samlingen er å få optimalt treningsutbytte i ideelt klima hvor vi drar nytte av hverandres kompetanse på tvers av klubbgrensene. Det vil bli trenermøte med trenerne fra de ulike klubbene i forkant av reisen. Dette for å samkjøre treningen slik at utøverne får trent sammen på tvers av klubbgrensene.  Treningsleiren har totalforbud mot alkohol for både utøvere, trenere, lærere og ledere.
 
 
 
PÅMELDING OG BETALING
 
Utøvere må søke til kretsen om å få delta på treningsleiren. Påmeldingen/søknaden må derfor være gjort til Ola (som godkjenner) senest 15. oktober på epost: ola.sakshaug@friidrett.no. Skriv navn, fødselsdato, klubb og telefonnummer. I tillegg må vi ha beskjed fra de som ønsker å delta på nyttårsløpet (se info lengre ned i invitasjonen). Ved spørsmål, kontakt Ola på telefon 922 65 971. Kretsen har et begrenset antall plasser og her vil det være første mann til mølla, men elever som går spisset toppidrett på Strinda vgs. har førsteprioritet på 2 uker. Vi regner med at flysetene fra Trondheim blir fylt opp ganske raskt i år så her gjelder det å være tidlig ute! Vi prøver å få med alle som ønsker å delta men vi kan ikke garantere at det blir plass til alle.
 
Betaling av depositum, 2000kr, betales ved påmelding til konto: 4240 09 70879 Påmeldingen er ikke gyldig før depositum er betalt. VIKTIG! Merk betalingen med navnet til den som reiser! De som ikke har betalt depositum innen denne dato blir ikke med.  Sluttbetaling/resterende beløp må være betalt innen 12. november.
 
Nyttårsløp
På nyttårsaften vil det bli organisert tur til San Cristobal de La Laguna helt nord på Tenerife hvor det arrangeres nyttårsløp (ca. 5km) med flere tusen deltagere. Løpet er en skikkelig folkefest/løpefest.
 
Aktiviteter
Mellom treningene er det viktig å restituere og slappe av, men noen rolige aktiviteter er bare positivt for restitusjonen. Det vil derfor bli arrangert noen uhøytidelige konkurranser mellom treningene enkelte dager.
 
Vi håper initiativet er av interesse. Mer informasjon kommer når påmelding er gjort. Spørsmål utover dette rettes til Ola Sakshaug. Telefon: 922 65 971. E-post: ola.sakshaug@friidrett.no
 
Med sportslig hilsen
 
Sør-Trøndelag Friidrettskrets og Strinda VGS