Laget.jpg
Tidenes Kretslag

Lerøy-leken ble en suksess

Sør-Trøndelag seiret i lagkonkurransen med utøvere fra 11 forskjellige klubber

Det ble et vellykket arrangement på Trondheim stadion. Med kun en ukes varsel gikk det fort for seg i forberedelsene, men med mye rutine og god kompetanse ble det allikevel to festdager på stadion. Mange klubber bidro og kretsen takker for god hjelp fra Stjørdal FIK. Sak om stevnet finner dere her. 

Kretslaget leverte til de grader og utklasset de tilreisende kretsene i lagkonkurransen. Stadsbygd, Byåsen, Hitra, Rindal, Kyrksæterøra, Ranheim, Trondheim Friidrett, Utleira, Selbu, Strindheim og Flatås hadde utøvere med på kretslaget. Veldig gledelig at store deler av kretsen er representert blant de uttatte. Med hele 394 poeng var det 81 poengs margin ned til Møre og Romsdal på andreplass, og 100 poeng ned til Nord-Trøndelag på tredjeplass. Gratulerer til alle utøvere og ledere!

Eventyret på Trondheim stadion tok aldri slutt for kretslaget. Den ene persen etter den andre røyk, og seier etter seier ble innkassert. Under ser dere noen få glimt. Alle resultater kan dere se her.

Bildene under er tatt av Arne Brunes

Seiersmaskinen Hannah Rebekah Murai-Ubby vant alt hun stilte opp i. Her spurter hun inn til seier på 60m. Hannah Rebekah tok også seieren på 60m hekk, 200m, lengde og høyde.

 

Ingrid Wollan-Benum og Emilie Solheim Johnsen gikk til den store gullmedaljen og tok dobbelseier i kappgang i jenter 13

 

Mari Skraastad og Marie Wollan-Benum sikret dobbelseier på 600m i jenter 14, begge med nye personlige rekorder 

Lagkaptein og gladlaks Sondre Svarholt perset og vant 600m foran lagkompis Håkon Moe Berg, som også sikret seg ny pers. Håkon fulgte opp med mesterskapsrekord på 1500m dagen etter.

Foto: Arne Brunes