Coop1.jpg

Extra Draktkampanje – søk om gratis klær til din klubb

NFIF sin generalsponsor Extra lanserer andre runde av Draktkampanjen, hvor alle som er tilknyttet en norsk friidrettsklubb kan søke om trenings-sett med klubbens egen farge og logo.

I første runde av Draktkampanjen som nylig ble avsluttet delte vi ut 3000 draktsett til 42 ulike friidrettsklubber fra 17 fylker. Responsen har vært så positiv at vi igangsetter en ny runde allerede nå.

Også i denne runden skal 3000 trøyer deles ut, og muligheten for å søke er allerede åpen.

Alle norske friidrettsklubber kan søke om så mange drakter de vil, og få klærne i klubbens egen farge og med klubbens logo trykt på. Dette gjør at alle kan trene i like klær, noe som skaper større samhold og i tillegg senker kostnadsnivået for å drive friidrett. Overtrekksgenserne er også av samme modell som landslaget bruker.

lagcoop2.jpg

I en idrett som allerede er relativt billig å drive så er dette et herlig tiltak som nå gjør at enda flere barn og unge kan inkluderes og få oppleve gleden med å drive organisert idrett.

Husk å sende inn din søknad før 30. april. Gå inn på extradraktkampanje.no for å legge inn din søknad. Har du spørsmål så ta kontakt med Steffen Aabel.

Se video her.