Lerøygjengen 2021.jpg
En sterk og spent Rogalandsgjeng før start lørdag. foto: Signe Emilsen

Team Rogaland med sterk 2. plass i Lerøylekene 2021

Team Rogaland tett bak Hordaland i årets Lerøyleker. Kun 11 poeng skilte første og andreplass!!!

Lerøylekene er kretskamp som arrangeres over hele landet på samme helg. Iår ble også hovedmesterskapet i friidrett arrangert samtidig i Kristiansand. 

Rogaland konkurrerer mot Hordaland og Agder iår. Sogn og Fjordane konkurrerte ikke i Haugesund iår.  Det er den beste deltageren fra hver krets i hver øvelse/klasse som teller, og den kretsen med høyest poengsum til slutt vinner kretskampen. 

  1. plass gir 5 poeng
  2. plass gir 3 poeng
  3. plass gir 2 poeng

Utøverne som møtte i Deep Ocean Arena lørdag formiddag var superklare til innsats. Alle deltagerne var deltok i to eller flere øvelser, og noen deltok på stafettene. Selv om værgudene ikke helt var på "vår" side var det fantastisk innsats av alle våre utøvere, og flere satte sterke personlige rekorder.

Link til resultatene Vestlandet finner du HER.

I tillegg til konkurransen er det også delt ut pris til en utøver fra hver krets som utmerker seg positivt; Gladlaksen! Prisen gir til en person som bidrar positivt inn i laget. Lederne i Rogaland synes valget iår var vanskelig, da hele laget var utrolig inkluderende. Men den som pekte seg litt mer ut enn de andre var Lisa Reisvold som deltok i 1000m kappgang, lengde, slegge og spyd. Hun var i tillegg ivrig heiagjeng og supporter for resten av laget når hun ikke selv var i aksjon. 

Gladlaks 2021 Lisa Reisvold.jpg

Hordaland har vunnet kretskampen i mange, mange år. Men Rogaland smyger seg innpå Hordaland, og etter første dag var avstanden kun 15 poeng. Og etter endt konkurranse søndag ettermiddag hadde Rogaland tatt innpå 4 poeng, slik at avstanden til slutt var kun 11!! poeng!

Etter første dag var stillingen følgende
Hordaland: 127
Rogaland: 112
Agder 62.

Etter søndagens øvelser ble stillingen:
Hordaland: 233
Rogaland: 222
Agder: 114

Link til Lerøylekene Vestlandet på facebook finner du HER

Link til Lerøylekene på Friidrett.no finner du HER

 

 

Lerøylekene 2021-sluttresultat.jpg