Lerøy logo.png

Rekordstor Bli Kjent-samling

Noen timer før påmeldingsfristen utgår er det over 90 påmeldte til Bli Kjent-samlingen i Sandneshallen 23. november 2019.

Lørdag 23. november blir det arrangert samling for neste års 13. og 14 åringer. Samlingen blir arrangert av Rogaland Friidrettskrets, men uten assistanse fra flotte utøvere fra lokale klubber hadde det ikke blitt noen samling. Hensikten med samlingen er først og fremst å bli litt kjent med dere, samt at vi ønsker at dere som ikke har vært med før får treffe andre utøvere fra egen og andre klubber. Rogaland Friidrett vil også sørge for at dere får treningen i endel øvelser, samt at vi byr på en velsmakende lunsj og noen kloke ord fra en som har vært med tidligere. 

Neste storsamling blir i mars, og da er det Haugesund som inviterer til samling med overnatting i Deep Ocean Arena med påfølgende stevne på søndagen. Mer informasjon om denne samlingen blir gitt på Bli Kjent-samlingen.

De fleste av utøverne som er med som trenere på samlingen har selv bakgrunn som utøver på Lerøylekene (mulig det het noe annet da de var med.)

 

Kappgang – Andreas Døske fra Haugesund

Kast – Gro Skjevrak fra Undheim  og Sølvi Rabben fra Sandnes

Lengde – Nathalie Ommundsen fra Skjalg

Mellomdistanse –  Vienna Dahle fra Skjalg

Sprint – Mathias Hove Johansen og Daniel Pedersen fra Skjalg

Stav – Are Torsvik, Kristine Aksland, Synne Eikeland fra Sandnes

Basis – Anne Marie Gausel fra Frøyland