logo rogaland friidrettskrets.jpg

NECIS FRIIDRETTSSTEVNE PÅ ÅLGÅRD

Gjesdal idrettslag skal sammen med den Internasjonale Skolen i Stavanger ( ISS ) helgen 25. - 26. mai arrangere NECIS friidretssstevne på Ålgård.

NECIS er en sammenslutning av en rekke internasjonale skoler i Nord Europa. Idrettslaget forventer nærmere 450 deltakere fra både Tyskland, Belgia, Nederland, Luxembourg, Danmark og Norge. Gjesdal Idrettslag står som teknisk arrangør, mens ISS er administrativt ansvarlig. Stevnet blir offisielt åpnet av Gjesdals ordfører Frode Fjellsbø lørdag kl. 0830, og blir avsluttet søndag kl. 1600. I løpet av disse to dagene skal vi kåre over 100 vinnere i løp, hopp og kast. Hver dag avsluttes i tillegg med stafett. 4 x100 m på lørdag og 4 x 400m på søndag.

Elever fra skolene i Gjesdal er blitt invitert til å være med i noen av øvelsene, og arrangøren har fått tilbakemelding at godt og vel 20 stk fra det lokale nærmiljøet vil være med. For interesserte så er det bare å komme å se. det er gratis inngang, og det er åpen kiosk for salg av mat og drikke hele dagen.

HER KAN DU LESE MER OM STEVNE.