samling Bærum – Kopi.JPG

Storsamling i Bærumshallen

Super-samling i Bærum. Arrangørene av Super-samling i friidrett i Bærum Idrettspark 8.-9.desember så bare fornøyde ungdommer etter avslutningen av helgen. Hele 117 ungdommer fra 8 Østlandskretser, samt et par fra Hordaland og en gjeng på 10 fra BUL Tromsø, hadde gjennomført en vellykket treningssamling.

Østlandskretsene startet med samarbeid om treningssamlinger for fire år siden, men dette var første gang de inviterte til to-dagers samling.  Det blir avgjort ikke siste gangen slår Mette Dale som er daglig leder i Telemark Friidrettskrets fast.

Interessen på forhånd var veldig stor, og vi måtte si nei til en god del, både på grunn av at vi i noen øvelser nådde vårt tak, og også på grunn av hotellkapasiteten.  Nå ser vi jo vellykket dette var, så får vi vurdere til neste gang om vi kan ta imot enda flere, sier Dale. Vi vil jo helst ikke si nei til noen.  En av grunnene til at dette tilbudet er så populært at til og med Tromsøværinger tar turen til Bærum, er selvfølgelig at vi har noen av Norges beste trenere i alle øvelser sier Bård Venholen , en av de andre daglige lederne i kretsene som arrangerer samlingen.  Bård som jobber i Hedmark og Oppland forteller videre at disse trenerne stiller opp gjennom hele helgen. Vi arrangerer nemlig Trener1 kurs første del, samme helgen, så innimellom slagene i trenersamlingen, stiller trenerne opp som instruktører i «sine» øvelser i trenerkurset.  Da blir det topp kvalitet også her.

Og dette med å bo og spise på hotell og ha det gøy og sosialt sammen skal jo heller ikke undervurderes. Stian Andersen som er daglig leder i Oslo og Akershus sier at han har inntrykk av at det er med og setter en ekstra spiss på Super-samlinga.

Og ikke minst det at vi fikk besøk av Amalie Iuel på lørdagskvelden som stilte opp til intervju med Monika Grefstad var populært.  Her satt forsamlingen som tente lys og fikk høre hvorfor Amalie har lykkes med sin karriere, og de fikk stille henne spørsmål til slutt, avslutter Andersen.

 

Alle bilder som ble tatt i løpet av samlinga kan dere se på facebook gruppa til Oslo og Akershus. ( fra tirsdag) https://www.facebook.com/OFIKogAFIK/

Tekst; Dag Kåshagen