Salming Fr stad.jpg

Nyhetsbrev barn og ungdom til klubber i Østfold friidrettskrets

Mye spennende skjer på barn -og ungdoms siden i kretsen .Her kan du lese om noe av hva som skjer.

Nestlé-lekene
Nestlé-lekene er Norsk Friidretts friidrettsskolekonsept. Det er gratis for klubber å arrangere og dere velger selv sted, tid og pris for arrangementet. Alle deltagere får utdelt hver sin t-skjorte. Les mer om konseptet og meld dere som arrangør her.Vi anbefaler at dere registrerer arrangementet tidlig slik at dere kan begynne markedsføringen og ta imot påmeldinger.
Friidrettsforbundet har et eget digitalt instruktørkurs som er gratis for alle arrangører. Kurset gir en god innføring i trening av barn, tips til øvelser og gjennomføring, i tillegg til at du får kurset på din idretts-CV.
De første nye arrangørene som melder seg på vil motta en utstyrspakke fra IDK, så det kan lønne seg å registrere seg tidlig!
TINEstafetten
TINEstafetten 2020 blir avholdt 12. mai, og påmelding er åpen! Det er fint om de klubbene som skal arrangere registrerer seg slik at skoler får meldt seg på. Påmeldingsfristen for skolene er 15. mars. Her registrerer du arrangement/melder på lag.
Dersom dere ønsker å gjennomføre rekrutteringstiltak i forbindelse med TINEstafetten kan dere søke om midler til dette. Les om støtteordningen og søk her – Frist 1. mars.
Sommerleir
Norsk Friidretts Sommerleir er en treningsleir for ungdom mellom 14-17 år. Sommerleir 2020 blir arrangert på Skien Fritidspark 21.-25. juni. Påmeldingen til leiren åpner snart!
Les mer om sommerleir her!
Lerøy-lekene
Lerøy-lekene arrangeres i år 5. – 6. september. Årets arrangører er Måndalen IL, Haugesund IL, og FIK Orion og Hamar IL.For Østfold er det på Hamar vi skal konkurere. Laget blir tatt ut etter Olavslekene 22.8 og blir basert på statestikken og form opp mot lekene. 
Friidrettens dag
Det er nå mulig å bestille startnummer og medaljer til å arrangere friidrettens dag på friidrettsforbundets nettshop. Vi oppfordrer også til å bruke appen «friidrett for alle» ved gjennomføring av friidrettens dag.