Jens Petter Wold.jpg

Minneord Jens Petter Wold

Lørdag 29.5 mottok Østfold friidretts krets den triste beskjeden om at Jens Petter Wold hadde brått gått bort bare 64 år gammel.

Jens Petter har vært en friidretts mann i Østfold i flere tiår. Han er opprinnelig fra Halden og deltok i friidretts miljøet der i oppveksten. Han flyttet etter hvert til Fredrikstad hvor han fortsatte sin friidretts karriere hovedsakelig innen mellom distanse. Etter at han trappet ned sin egen løping har han fungert som både trener og diverse andre verv i FIF. Siste tiden var han mest trener for mellom og lang distanse gruppen i FIF, noe han gjorde med et enormt stort engasjement de fleste dager i uken. Nesten daglig kom det trenings videoer på fb fra treningene de hadde. De bar preg av en utrolig stolthet av sine utøvere uansett nivå de var på. For Jens Petter var ikke bare en utrolig god friidretts trener, men også en person som brydde seg om sine utøvere og medmennesker langt utenom det vanlige.  

Jens Petter var friidrettsmann til beinet. Han hadde et utrolig stort engasjement og hjerte for idretten vår og alle han trente. Han var en kronisk ja mann som stilte opp ikke bare som trener, men også på mange andre felt utenom trening. Få personer har satt spor som Jens Petter har gjort og friidretten i FIF og Østfold vil savne en meget respektert, kunnskapsrik og entusiastisk person.

Ved siden av å være trener for mange ungdommer i en årrekke så var Jens Petter også den største støttespilleren for Nora og hennes friidretts karriere. Vi som har fulgt han på fb har sett nesten daglig han legger ut treningsvideoer av treninger de har hatt sammen. Her har mann sett et svært unikt datter- far forhold preget av humor og samarbeid de to imellom. Han stilte opp uansett på hva det måtte være for Nora.

Jens Petter vil bli dypt savnet i friidrettsmiljøet både de i FIF og i hele Østfold. Vi vil savne hans humor og hans positive kommentarer og ikke minst engasjement.

Vi tenker nå på Bente, Nora og Oda som har mistet sin kjære mann og pappa. Hele Østfold friidretten føler med dere og tenker på dere.

Hvil i fred kjære Jens Petter