Oversiktskart for publikum v2.png
Oversiktsbilde Jessheim Friidrettsstadion.

Til helgen er det klart for UM i friidrett

Arrangementet foregår på Jessheim, og arrangeres av Ull/Kisa som etter hvert har blitt en av de mest rutinerte arrangørene våre.

 - Vi tok over UM på kort varsel i fjor, så det har kommet på toppen av alle andre stevner vi allerede har.  Vi er en friidrettsklubb, dermed ønsker vi at inntektene til å drive klubben skal komme fra og som en følge av friidrett, og ikke gjennom salg av dopapir eller kalendere. Vi skal arrangere gode friidrettsstevner, dette sammen med sponsorinntekter er våre viktigste inntektskilder. Dette forteller stevneleder Bodil Anthi Svinø. 

Bodil forteller videre at de har vært et knippe bestående av henne selv, Hans Jørgen Borgen, Nils Kristen Wiig og Tore Ragnar Olsen som har jobbet mest med UM.

 - I tillegg gjør vår styreleder, Ivar Egeberg, en viktig jobb med våre sponsorer.

 - Men det viktigste, understreker Bodil, er selvfølgelig alle dommere og funksjonærer som alltid  stiller opp når vi arrangerer stevner. Uten dem hadde vi selvfølgelig ikke kunne arrangert noen ting.

 - Hvis det er noen som leser dette som har lyst til å se hvordan et Ungdomsmesterskap er fra innsiden, så er det fortsatt noen ledige poster i funksjonærstaben. Bare å ta kontakt sier en entusiastisk stevneleder.

Nå kan de ønske velkommen til UM for 775 deltakere fra 168 klubber. 

Det er ca 3550 forsøk i tekniske øvelser og 182 løpsheat individuelt, samt ca 50 stafettlag.

Dette er fantastiske tall.

Her er oppdaterte startlister, klubblister og tidsskjema.

UM 2019 logo.png