dommer.jpg

*Fulltegnet* Nytt forbundsdommer-kurs klar for påmelding

Velkommen til runde to med forbundsdommerkurs på nett. Det forrige kurset ble fulltegnet på bare fire timer. Oppstart er allerede onsdag 29.april. Påmeldingen er nå åpen.

Den 29. april vil Terje Hoffmann, Hilde Osnes og Thor Gjesdal ta deg igjennom historiens andre forbundsdommerkurs på nett. Møtet vil foregå på Microsoft Teams. Alle påmeldte vil få tilsendt en møteinnkalling med link til møtet. Du trenger ikke å laste ned noe programvare.

Kurset avholdes på datoene: 29. april, 6. mai, 13. mai og 20. mai  (avsluttende eksamen). Alle dager fra klokken 19:00 til 21:00.

Påmelding til kurset

Det elektroniske forbundsdommerkurset er på seks timer med lærer pluss selvstudium i form av E-læring (kretsdommerkurset). Kurset har til hensikt å kvalifisere kretsdommere til større og mer ansvarsfulle dommeroppgaver. Skriftlig teoretisk prøve må bestås og oppsett av innbydelse og tidsskjema til stevne skal leveres og bli vurdert til bestått for å få godkjent kompetansen.

Kursdeltaker skal være autorisert kretsdommer og ha fungert som dommer. Det forutsettes at deltakeren har gjennomgått e-læringsopplegget for kretsdommere.

Deltakerne skal tilegne seg følgende:

  • En dypere innsikt og forståelse for alle aspektene ved dommer-oppgaven og -rollen/funksjonene.
  • Mer kunnskap om funksjonene øvelsesleder, overdommer og stevneleder.
  • Kunnskap om oppgavene til TD og jurymedlem.
  • Kompetanse til å bli leder for større friidrettsarrangement med vekt på oppsett av tidsskjema og stevneledelse.

Spørmål kan rettes til stian.andersen@friidrett.no