KM 705.jpg
Bilde fra Groruddalslekene i 2018

KM for Oslo og Akershus

KM for klassene 11 til 19 år arrangeres på ærverdige Stovnerbanen 13.-15. september. Og du leste riktig, 13.-15. september! Det vil si tre dager til ende.

 - Er ikke KM mer egnet som et kveldsstevne tenker du kanskje?  Det er kanskje riktig også, men skal vi komme tilbake til, eller i vertfall nærme oss den statusen KM hadde tidligere, må vi i vertfall starte med å legge til rette for deltagerne. Det gjør vi ikke ved å legge opp til et tidsskjema som umuliggjør å delta flere øvelser. Ikke minst er dette viktig hvis vi ønsker oss at deltagerne skal være allsidige og delta i flest mulig øvelser. Det er stevneleder Svein Tore Henriksen i Groruddalen Friidrett som fyrer løs.

- Vi kan ikke bare klage og si at alt var bedre før. Vi må legge til rette for at barn og unge skal trives og få muligheten.  Vi arrangerer KM for 11-19 år, men vi har også lagt inn treningsstevne for klassene 7 til og med 10 år. Så vi håper virkelig det skal myldre av barn og unge som sammen med klubbene og trenerne gjør dette til tre festdager for friidretten i Oslo og Akershus, avslutter stevneleder Svein Tore.

Stevnet  er også åpent for deltagere fra andre kretser, dog uten å kunne vinne medaljer i KM.

Påmeldingsfristen gikk ut 8.september, men arrangøren har plass til mange flere. Du kan etteranmelde deg til og med onsdag 11.09 ved å sende e-post til etteranmelding@gfikfriidrett.no.

Nettside til KM 2019 - her finner dere alt av nødvendig informasjon.

I skrivende stund er det 210 påmeldte utøvere og 655 starter. Det er plass til flere!

KM i stav arrangeres 12.09 på NIH (Sognsvann). Meld deg på her