Lerøy kick-off.jpg

Kick-off for Lerøy-samlinger 2022

Startskuddet for sesongens Lerøy-samlinger går i Bærum idrettspark søndag 16.januar kl.14.00. Velkommen til Oslo og Akershus sine friidrettsungdommer født i 2008 og 2009!

Lerøy-lekene er friidrettsesongens høydepunkt for alle 13- og 14-åringer i hele Norge, og i 2022 er det årskullene 2008 og 2009 som skal i ilden på Rjukan stadion helgen 3.-4. september. Sånn som vi gleder oss!

I forkant av Lerøy-lekene arrangeres det treningssamlinger, bedre kjent som Lerøy-samlinger. På disse samlingene er målet å bli godt kjent, bygge et positivt lagmiljø, trene og ha det gøy. Vi har engasjert fire hovedledere som tripper etter å komme i gang med å bli kjent med dere. De heter Karoline Heiland, Mauritz Kåshagen, Marianne Husby og Hallgeir Martinsen. Sammen med dere skal de skape herlige friidrettsminner, både på og utenfor banen.

Vi krysser fingrene for at denne første samlingen kan gjennomføres som planlagt, men det kommer helt an på hva slags smittevern-tiltak som kommer fra regjeringen den 11.januar. Hvis dagens tiltak videreføres, så må vi utsette sesongens kick-off til det igjen er innenfor anbefalingene å gjennomføre et slikt arrangement. Da vil det i tilfelle bli sendt ut en ny invitasjon og et nytt påmeldingsskjema.

Mer om Lerøy-samlingene og selve Lerøy-lekene kan dere lese om i invitasjonen og på samlesiden vår som dere finner her.

Informasjon om sesongens kick-off:

Dato: søndag 16.januar 2022

Klokkeslett: 14.00-18.00

Sted: Bærum idrettspark (Hauger Skolevei 36, 1351 Rud)

For hvem: Alle utøvere i Oslo og Akershus Friidrettskretser som er født i 2008 og 2009

Hva skjer: Informasjon, presentasjon av hovedlederne, trening, team-building og sosialt samvær med pizza og quiz.

Dette blir gøy, så meld dere på innen 14.januar! 

Påmeldingsskjema finner dere her.

Ved spørsmål, ta kontakt med Mari Sønju på sonju.mari@friidrett.no eller 958 18 965