sommer2019.jpg
Det er usikkert når vi kan ha startnummer på brystet. Foto: Stian Andersen

Ekstraordinært terminlistemøte 23.april

Regjeringens restriksjoner får store konsekvenser for terminlisten. Forbudet varer foreløpig til 15.juni, og vil stor grad påvirke stevner etter denne datoen også. Vi ønsker, etter beste evne, å sette opp en god terminliste for banestevner, og inviterer alle arrangører til møte den 23.april.

Velkommen til Oslo og Akershus sitt terminlistemøte for 2020-sesongen.

NB! Gjelder kun banestevner!

Møtet foregår på Microsoft Teams
Tid: torsdag 23.april kl. 18.00.
Møterom: Lenke til møtet

Regjeringen har bestemt at det ikke er anledning for å arrangere stevner frem til 15.juni. Det er sannsynlig at denne perioden blir forlenget ytterligere. Ved åpning for arrangementer så tyder signalene på at det fortsatt vil være strenge restriksjoner på hvor mange som kan delta. 

Flere arrangører har gitt tilbakemelding på at de ønsker å flytte arrangementet sitt fra vår/sommer til høst. Dette er arrangementer som bl.a; Romerikslekene, Askerlekene, Tjalvelekene og Tyrvinglekene. Da terminlisten for august/september allerede er ganske full, vil det være vanskelig å få plassert alle vår-stevnene på helger der det ikke kolliderer med andre stevner. Etter dialog med flere av arrangørene så har vi landet på en løsning med å slå sammen de største arrangementene, nettopp for å unngå for mange kollisjoner. Hordaland friidrettskrets har landet på samme løsning.

Under terminlistemøte vil kretsen presentere et forslag til en terminliste for 2020, og vi ser veldig gjerne at dere sender oss deres ønsker i god tid før møtet torsdag 23.april. Til orientering vil det ikke være fritt frem for arrangører å velge dato. I verste fall kan det medføre at stevnet ikke blir godkjent. 

Lenke til hovedterminlisten

Spørsmål kan rettes til stian.andersen@friidrett.no