Bamselekene 1 (002).jpg
Fra fjorårets Bamseleker

Vil din klubb overnatte på skole under Bamselekene?

Også under årets Bamseleker kan klubbene fra Innlandet overnatte på skole.

Ønsker du å  bestille overnatting for din klubb? 

Bamselekene 13.-15.mars 2020
Det nærmer seg årets høydepunkt for mange av våre aktive. Vårt mål er at barna skal oppleve Bamselekene 2020 som et arrangement hvor de virkelig reiser fornøyd hjem fra. Å bo og spise sammen på skole gjennom helgen viser seg å være et viktig tiltak for å oppnå dette. Ønsker din klubb å bli med på felles opplegget til Innlandet friidrettskrets?
Vi starter også denne gang opp allerede fredag kveld kl. 18.30. Dette gjør at vi kan komprimere tidsskjema for de yngste klassene. Vi skal også i år avslutte litt tidligere på søndag ettermiddag.
Overnatting med bespisning. Vi har inngått avtale med to skoler. Disse ligger ca. 15 min gangavstand fra hallen. Ved behov kan vi få ytterligere en skole. Den ligger 5 min med bil fra hallen.
Det vi tilbyr til klubbene er felles overnatting med frokost og middag/kveldsmat og mulighet for å smøre nistepakke. Vi har satt opp to alternativer til overnatting/bespisning:
Alt. A: 2 overnattinger fredag-søndag, 2 frokost, 1 middag(lørdag) og kveldsmat (fredag), kr 550,- pr person.
Alt. B: 1 overnatting, 1 frokost og en kveldsmat/middag. Kr 350,- pr person
Det vil også være åpen kiosk og cafe i Stangehallen under hele helgen.
Aldersklassene i Bamselekene er fra 10 år til og med senior. Klubbene må selv stille med ledere til overnatting som tar ansvar for sine utøvere. Vi ønsker at de klubbene som ønsker å delta i dette opplegget på Bamselekene 2020 reserverer plass så raskt som mulig.
Ta kontakt med Dag Kåshagen på kretskontoret hvis dere har spørsmål. Vi bruker «først til mølla» prinsippet. Blir det behov for enda flere plasser vil vi prøve å inngå avtale med ytterligere skoler.