Tenerife 2017_gruppebilde.jpg

Treningsleir 2019 - Team NM 2019

Hedmark og Oppland friidrettskretser har avholdt felles styremøte. Et av vedtakene er full satsing mot NM på «hjemmebane» i 2019. Vi inviterer til felles treningsleir og samling på NM-arenaen.

Selv om vi akkurat er hjemme fra en treningsleir på Tenerife og turen til Portugal enda ligger noen uker frem, så har vi allerede bestilt neste års tur.

Den går til Tenerife med avreise 30.desember. Fortrinnsvis i to uker, men vi har også reservert noen en-ukers turer med samme avreisedag.  Team NM 2019 har som mål å bidra til at flest mulig fra våre kretser kvalifiserer seg til NM på Hamar i 2019.  Vi ønsker å bidra til at ingen slutter med friidrett i perioden, og vi vil selvfølgelig bidra til at miljøet på tvers av alle øvelser og klubber blir styrket. 

Derfor blir det kun en treningsleir i kretsregi i 2019. Vi skal bo på vårt «gamle» hotell Compostella Club. På friidrettsbanen i Las Americas kan vi trene alle øvelser bortsett fra slegge. Vi legger opp til å leie minibuss og reise (en time) til Puerto de la Cruz for slegge og eventuelt andre kastøvelser.

Vi har reservert 50 plasser (to uker) Pris for reise og opphold blir ca kr 4.500,- for NM kvalifiserte (eventuelt mat, treningsavgift, transport til/fra flyplassen vil tilkomme) Årsaken til at vi kan tilby denne prisen er at vi har inngått mange sponsoravtaler for Team NM 2019.

De som allerede har klart NM kravet for senior får førsterett på plassene fra nå, frem til og med 28. august 2018.

JR NM kvalifiserte kan melde seg på fra 28. august til 20. september, så fremt det er ledige plasser.  Pris for de som er JR NM kvalifiserte blir maksimalt kr 7000,- (eventuelt mat, treningsavgift, transport til/fra flyplassen vil tilkomme).

De som ikke er NM kvalifisert, men deltar på leiren vil få berettiget støtte hvis de klarer NM kravet i forkant av NM 2019. 

Vi planlegger også ei treningssamling i mai 2018 på Hamar Idrettspark, med overnatting for NM kvalifiserte, men åpen trening for alle 15 år og eldre fra våre kretser.

Alle som kvalifiserer seg til NM vil få egen Team NM 2019 genser. 

 

Vi kommer med flere detaljer og info om påmelding i løpet av mars.