distanseprosjekt 2021.jpg
Distansegruppa er på plass i Stangehallen hver onsdag under ledelse av Jørgen og Sara.

Trening og konkurranse

Utøvere under 20 år og elite kan trene.

Det er ikke alltid lett å forstå alle regler og retningslinjer i forbindelse med trening og konkurranser.   Det er nå åpent for trening i Stangehallen for utøvere under 20 år, samt elite.  Eliteutøvere har også lov å konkurrere. Vi inviterer derfor til elitestevne i Stangehallen i treningstiden vår onsdag 17. februar.  Øvelser er 60m, 60m hekk, 200m, 400m, 600m og lengde. Påmelding via sportsadmin senest 16. feb. Vi starter stevnet kl 19.00

  Dagens regler er gjeldene frem til 16. februar.  Hvis det lettes på reglene og det tillates at utøvere under 20 år også kan konkurrere, vil vi ta i mot påmeldinger i hallen før start så langt det er mulig.  Her kan du lese om de nasjonale reglene.  

Vi fortsetter også treningsprosjektene våre, og onsdag 3. februar går distanseprosjektet som vanlig, mens det skal hoppes høyde i gruppa til Birger. Onsdag 10. februar blir det også stavtrening. Tirsdag 2. og 15. februar er det hekketrening i Moelv. Det er plass til flere, så ta kontakt om du vil være med i en av treningsprosjektene.