Trener 1 kurs_ (002).jpg

Trener 1 kurs

Trener 1 kurs •Friidrettskretsene i Østlandet har god tradisjon i å samarbeide om både samlinger og trenerkurs. •Denne gangen inviterer vi til Trener 1 kurs, hvor store deler av kurset er E-læring og Webinar, mens den praktiske delen foregår i Østfold. Trener 1 Kurset er et praktisk rettet kurs på 40 timer, hvor hensikten er å sette kursdeltakere i stand til å gjennomføre god og allsidig friidrettsaktivitet for ungdom. Gjennomført friidrett for barn (10t) og trener 1 (40t) kvalifiserer til Trener I - kompetanse. Kurset er rettet mot trenere og aktivitetsledere som arbeider med ungdom, men vil også gi nyttig skolering og mange ideer til lærere i skoleverket. Du må ha gjennomført Friidrett for barn-kurs for å delta.

Trener 1Kurset er et praktisk rettet kurs på 40 timer, hvor hensikten er å sette kursdeltakere i stand til å gjennomføre god og allsidig friidrettsaktivitet for ungdom. Gjennomført friidrett for barn (10t) og trener 1 (40t) kvalifiserer til Trener I - kompetanse. Kurset er rettet mot trenere og aktivitetsledere som arbeider med ungdom, men vil også gi nyttig skolering og mange ideer til lærere i skoleverket. Du må ha gjennomført Friidrett for barn-kurs for å delta. 

Kurset vil gi deg grunnlag for å være en god ungdomstrener innen friidrett.

Modul 1: Det gode treningsmiljø (5 timer teori)
Modul 2: Treninslære (6 timer teori)
Modul 3: Treninsplanlegging (4 timer teori)
Modul 4: Førstehjelp og idrett uten skader (4 timer teori, praksis og e-læring)
Modul 5: Friidrettsøvelsene (21 timer praksis)

Kurs plan er som følger;

8,5 timer E-læring; Dette får deltagerne informasjon om så fort de melder seg på og kan gjøres fortløpende. Frist for å gjennomføre før torsdag 26. november.

Torsdag 12. nov; 4 timer webinar treningsplanlegging

Lørdag 21. nov; 8 timer Fysisk 7t løp+. 1t førstehjelp

Torsdag 26.nov; 2,5 timer webinar 1 time førstehjelp, skadeforebygging 1,5t diskusjon rundt E-læringen.

Lørdag/søndag 28.-29. nov; 17 timer Fysisk kast og hopp, 7 timer kast og 7 timer hopp + 3 timer treningslære i praksis.

Kurslærer

Kurslærer blir Mauritz Kåshagen. Mauritz er en fremragende 400m løper med mange medaljer fra norske mesterskap samt internasjonal deltagelse for Norge.

Sted; Fredrikstad 21.nov. løp

            Moss 28.-29.nov. kast og hopp  / klubbhus teori

Påmeldings link https://minidrett.nif.no/Event#4324044-010

 

Påmelding frist 8.11