motivasjon 1.jpg
Vellykket samling med god avstand.

Team Innlandet Totenbanken i Prøysen-land

Hele 28 gullmedaljer i nasjonale mesterskap kunne foredragsholderne skilte med da Team Innlandet Totenbanken inviterte til motivasjonssamling på Prøysenhuset i Ringsaker søndag. Mari Bjone, Adrian Proteasa og Unn Merete og Henriette Jæger holdt gode og motiverende innlegg i forkant av en paneldebatt som også handlet om idrettens verdier.

En svært engasjert Henriette Jæger tok ordet og snakket om kroppspress og hvordan draktene i mange tilfeller viser alt for mye hud. «Dette kan lett føre at vi kommer i en ond sirkel med slanking og spiseforstyrrelser» innledet Henriette.
Tilhørerne spisset virkelig ører da Henriette fortalte at hun snakket av erfaring. «Jeg kom heldigvis fort ut av den onde sirkelen, da jeg så at resultatene ble dårligere, så fort jeg veide litt for lite. Jeg ble slapp og klarte ikke å «hente meg inn» slik jeg var vant til.
Dermed lærte jeg av erfaring at sunt kosthold er helt avgjørende for meg, hvis jeg skal ha mulighet til å trene så mye som jeg ønsker, og samtidig restituere godt nok til å være klar for ei ny økt dagen etter»
Hvis jeg kan bidra til at flere utøvere ser viktigheten av god restitusjon i form av nok søvn, hvile og sunt kosthold, gjør jeg gjerne det, avsluttet Henriette sitt innlegg med.

Team Innlandet Totenbanken fikk utdelt profileringsklær og Propagandaprisen ble delt ut til hele 17 utøvere fra Innlandet. Propagandaprisen består av et gavekort hos Intersport på kr 1000,- og kan vinnes av utøvere i alderen 15 til 20 år. Se hvem som vant prisen og kriteriene her 
Samlinga ble avsluttet med julemiddag i Prøysenhuset.

Neste samling er planlagt i Bærum Idrettspark på nyåret. Husk påmelding innen 26. nov. Se invitasjonen her

 

 

Propagandaprisen ble overakt 12 av de fremmøtte deltakerene

Motivasjon 3.jpg

MAri Bjone er talentutviklingsansvarlig i NFIF og hadde mange gode råd til unge talenter.Mari Bjone.jpg

Adrian Proteasa fortalte om hvordan vi bør bygge våre hus.

motivasjon 5.jpg

 

Unn Merete ga oss et innblikk i treningshverdagen til Henriette

Umotivasjon 8.jpg

Motivasjon 9.jpgTeam Innlandet Totenbanken fikk overrakt profileringstøy.