Arild Kjæreng.jpg
Arild Kjæreng har sammen med sin stab arrangert omlag 200 friidrettsstevner.

Veidekke-sprinten

Veidekke-sprinten på Stampa. Mens hele verden er preget av korona, og alt fra små klubbstevner til OL er avlyst eller utsatt, sitter en av Norges mest rutinerte stevnegeneraler på Lillehammer og pønsker på hvordan dette kan gjøres til noe positivt . Arild Kjæreng har arrangert omtrent 200 stevner på Stampesletta i Lillehammer, og Veidekkelekene har vært et av stevnene som «hele Norge» har et forhold til, de fleste har satt persen sin her.

Da det meste ble snudd på hodet i vår, ante vi ingen ting om hva som ville bli mulig utover sommeren, men jeg skjønte fort at Veidekke-lekene med mer enn 1000 personer i stadionområde, det går ikke.
Men vi hadde fortsatt lyst til å arrangere et stevne hvor landets beste sprintere kan møtes. Vi har jo gode tradisjoner for sprint på Lillehammer ønsker å legge til rette for at det at er mulig å oppnå best mulig resultater, også i et år uten Veidekke-leker.
Så i år inviterer vi til Veidekke-sprinten på Stampesletta. Den foregår i helgen 27.-28. juni, med 60m og 150m på lørdag og 100m og 200m på søndag. Konseptet går ut på at for å være med i kampen om premiene må en delta i alle løpene, så vil det være et poengsystem som gir oss sammenlagt resultatliste.
Vi har fått med oss vår gode samarbeidspartner Veidekke som også i et år uten Veidekke-lekene, blir med på dette konseptet og vi kan derfor friste med spennende premier til de fem beste i MS og KS.
Premiegruppene blir slik; 1. plass kr 10.000, 2. plass kr 5000, 3. plass kr 2500, 4.plass kr 1500 og 5.plass kr 1000 En må delta i alle øvelsene for å kunne få sammenlagt premie. Se stevneinnbydelsen her