Sparebank 1 avtale.jpg
Tone F. Bondal og Dag Kåshagen er fornøyd med avtalen som er inngått.

Sparebank 1 Østlandet er hovedsponsor.

Når de nasjonale innendørs mesterskapene i mangekamp arrangeres 18.-19. januar er det med Sparebank1 Østlandet som hovedsponsor. Vi synes det er spennende å igjen være en av samarbeidspartnerne for et nasjonalt mesterskap i friidrett.

Selv om deltagelsen og oppmerksomhet rundt stevnet er vesentlig lavere enn sommerens NM på Hamar, så er det kanskje en fremtidig verdensmester blant deltagerne.

Det er jo ikke lenge siden Karsten Warholm var en av deltagerne, han drev mangekamp i mange år, og viser stadig til denne bakgrunnen når han skal forklare hvordan han har blitt en av de største stjernene på den internasjonale friidrettshimmelen i løpet av få år.  Blant de påmeldte er det noen av verdens beste mangekamp utøvere i sine klasser, så det kan faktisk skje.  

Tone Fjærgård Bondal synes også det er veldig morsomt at det for første gang i et nasjonalt mesterskap i  mangekamp kommer til å bli en fyldig tropp med deltagere fra Hedmark og Oppland.

Dag Kåshagen i friidrettskretsen forteller at nettopp dette var en viktig årsak til at kretsen tok på seg arrangementet. Vi har arrangert flere samlinger i sommer og høst, med  fokus på allsidighet for å motivere til både generell allsidighet og deltagelse i mangekamp. Allsidighetsprisen innførte vi for to år siden og disse tiltakene fører til at stadig flere ønsker å prøve seg i nye øvelser.  Vi har også lagt inn et nasjonalt mangekamp stevne for 13 og 14 åringer til samme arena og helg, så vi har enda flere bein å stå på avslutter Kåshagen.

Les hele innbydelsen og link til påmelding og booking av overnatting 

https://www.friidrett.no/k/oppland-og-hedmark/nyheter/nm-mangekamp/