Jonathan.jpg
Jonathan Quarcoo får sterk motstand på Hamar. Foto Thore-Erik Thoresen

Norsk Tipping med stipend på Hamar

Norsk Tipping ønsker å gi drømmen en sjanse, og setter opp en gavesjekk på hele Kr 10.000,- til en utøver tilhørende rekrutteringslandslaget eller Team Berlin.

Pål Enger i Norsk Tipping sier at det skjer så mye positivt i Norsk friidrett nå, og ikke minst med unge utøvere som stormer inn i verdenseliten. Vi ønsker være med å bidra til at nye utøvere skal få mulighet til å dra på treningsleir, kjøpe utstyr, eller kanskje delta på et stevne som ellers kunne bli for dyrt.

En jury på Hamar har fått oppdraget med å velge en fortjent vinner av gavesjekken. 

Dag Kåshagen som er prosjektleder for Norwegian Grand Prix er strålende fornøyd med at Norsk Tipping stiller opp på denne måten. Det vil forhåpentlig inspirere og motivere til enda bedre resultater. Vi velger nå å utvide påmeldingsfristen til fredag 11.august kl 00.00, slik at alle på rekrutteringslandslaget som ikke hadde meldt seg på får en ny sjanse.  Selvfølgelig alle andre også, som fortsatt var i tenkeboksen når den opprinnelige fristen gikk ut i natt.  Vi har mange svært sterke øvelser, fortsetter Kåshagen.  På 100m får Jonathan Quarcoo sterk konkurranse av Levi Cadogan fra Barbados som har 10.06 og på kvinnenes 200m har Nediam Vargas fra Venezuela 23.07 som pers. De øvrige løpsøvelsene og hoppøvelsene har også mange sterke navn og mange påmeldte, mens kastøvelsene har svært få påmeldte.  Her er det til sammen kun to påmeldte i de fem  katsøvelsene i programmet. Det betyr blant annet at det er utøvere som ligger svært godt an til å vinne sammenlagtsjekker som mister den muligheten, rett og slett ved ikke å stille opp på Hamar. Uansett vil vårt fokus være på de som kommer. Med flere av VM deltagerne på startlistene, krydret med noen gode utlendinger og ikke minst god bredde i mange av øvelsene, gleder vi oss til Norsk Tipping Norwegian Grand Prix på Hamar 16.august.

 

Les også om at det blir kamp om sammenlagtpremiene https://www.friidrett.no/k/oppland-og-hedmark/nyheter/norsk-tipping-norwegian-grand-prix-pa-hamar/  

Se poengstillingen foran avslutningen på Hamar. https://www.friidrett.no/toppidrett/elitestevner/