nm_2019_logoforslag1.jpg

NM 2019 til Hamar

Under Friidrettstinget i Bergen i helgen ble Hamar IL og FIK Orion tildelt Hovedmesterskapet i 2019.

NM 2019 til Hamar                                                                                                                                   

Under årets friidrettsting i Bergen ble Hamar og Orion tildelt hoved-NM 2019, og arrangementet skal selvfølgelig foregå på Hamar Idrettspark.

Dette er gode nyheter, og vi kommer til å jobbe for å starte et team eller satsingsprosjekt rettet mot NM.    Det vil selvfølgelig være motivasjon for våre beste å prestere på topp i NM på hjemmebane.  Også for våre nest beste bør det være stor motivasjon i kvalifisere seg til deltagelse.

Lerøy-lekene også til Hamar.                                                                                                                         

De samme klubbene er også tildelt Lerøy-lekene, (tidligere Ungdomslekene) for 13 og 14 åringer, for 2018. Dette er enda viktigere for rekrutteringen til friidretten i Hedmark og Oppland.

Her skal vi også starte prosjekter som sørger for at kretsene våre stiller med full kvote, allerede i årets leker på Jessheim. Dette er en fantastisk mulighet for rekrutteringsarbeid i Hedmark og Oppland. Fra før vet vi at NM stafetter arrangeres i Hamar allerede i mai og 16.august kommer Norgeseliten tilbake, da arrangeres Norsk Tipping Norwegian Grand Prix i Hamar Idrettspark.  

Tømmernes ny president.                                                                                                                           

Under friidretts-tinget i Bergen var det også valg av nytt styre som skal lede friidretts-Norge de neste to årene. Ketil Tømmernes ble valgt til ny president. Se resten av styresammensetningen her. https://www.friidrett.no/nyheter/valg-av-styre-i-nfif/