Malin Furuhaug 1.jpg

Malin tok NM kravet i første forsøk

Med 12.77 på 100m fra fjorårssesongen var selvfølgelig NM kravet på 12.75 et naturlig mål å sikte mot for Malin Furuhaug.Så smalt hun til med 12.57 i sesongåpningen på hjemmebane, og dermed er NM starten sikret og en sikker plass på Team NM 2019.

 

Navn

Klubb

Alder

Personlig rek.

Trener

Malin Furuhaug

Lillehammer IF

16

100m: 12,57

Morten Trøen

 1)      Hva betyr det for deg med et NM på hjemmebane?

Det vil bety mye for motivasjonen med NM på hjemmebane. Man har større forutsetninger for å gjøre det bra siden man kjenner banen.

2)      Vil det øke motivasjonen din i det daglige treningsarbeidet?

Ja det vil øke motivasjonen min mye, mest fordi det alltid er morsomt å gjøre det bra på hjemmebane, men også fordi jeg har et mål å jobbe mot.

3)      Hva er målet ditt i 2018?

Nå er vel egentlig målet mitt nådd, men siden jeg er kvalifisert til NM så må det bli å gjøre det best mulig på viktige konkurranser. Ellers så er målet mitt alltid å få bedre tider å konkurrere med meg selv.

4)      Hva er målet ditt under NM på hjemmebane?

Komme til finaleheat.

5)      Skal du delta på treningsleiren til Tenerife?

Jeg håper at jeg skal delta på treningsleiren til Tenerife. Det er ikke helt bestemt enda.

6)      Hvorfor? 

Jeg har veldig lyst til å være med fordi man blir kjent med nye mennesker som liker friidrett. Vi inspirerer hverandre. Så er det veldig mye og bra trening, i tillegg til god oppkjøring til sesongen.

7)      Hva er ditt største øyeblikk på idrettsbanen så langt?

Det største øyeblikket var å bli kvalifisert til hoved NM.

                                                                            

8)      Har du noe forbilde innen idrett eller eventuelt annet forbilde, i tilfelle hvem og hvorfor? Usain Bolt har vært mitt soleklare forbilde veldig lenge. Nå er jeg også stor fan av Ezinne Okparaebo etter at jeg løp ved siden av henne på Bassen sprinten. Hun har veldig mye treningsglede over det hun gjør og det inspirerer meg veldig.

9)      Hva er din favoritt mat & drikke?

Taco er favorittmaten min og iste er favorittdrikken.

10)   Hva er favoritt film & musikk?

Har egentlig ikke noen spesiell favorittfilm men liker generelt komedier og action.  I tillegg liker jeg veldig godt å se serier på Netflix der min favoritt er "the Flash". Jeg hører ekstremt mye på popmusikk.