Malin Gregor.JPG

Malin gleder seg til NM på hjemmebane

Det blir ikke mange, om noen, som får NM på hjemmebane 2019, nærmere «hjemme» enn Malin Vik Gregor. Selv om hun for tiden bor og trener lengst unna av alle, nemlig i Australia, arrangeres NM bare noen steinkast fra barndomshjemmet i Hamar.

 

Navn

Klubb

Alder

Personlig rek.

Trener

Malin Vik Gregor

FIK Orion

23

3,75

Denise Boyd (sprint) og Ray Boyd (stav)

1)      Hva betyr det for deg med et NM på hjemmebane?

Selv om jeg bor i Australia og satser på idretten her nede så synes jeg det er utrolig spennende at Hamar får muligheten til å markere seg ytterligere på kartet som en friidretts-by. Etter vi fikk tildelt den nye friidrettsbanen på Børstad så er det jo bare positivt at vi får vist den frem under et så stort arrangement.

2)      Vil det øke motivasjonen din i det daglige treningsarbeidet?

Ja jeg synes det er motiverende å se et sånt arrangement på hjemmebane og det blir spennende å se hvor stort det kommer til å bli. Det kommer i alle fall til å bli et veldig positiv arrangement for friidrettsmiljøene på Hamar & Omegn. Det er viktig for rekruttering at unge har rollemodeller til å se opp til og de vil da få mulighet til å se Norges beste friidrettsutøvere på deres egen hjemmebane.

3)      Hva er målet ditt i 2018?

Mitt mål i 2018/2019 er å hoppe 4m. Med den fremgangen jeg hadde på trening denne vinteren så har det gitt meg mye motivasjon til sesongen som kommer og jeg tror det blir en utrolig spennende sesong å se fram til.

4)      Hva er målet ditt under NM på hjemmebane?

Jeg håper selvfølgelig jeg får mulighet til å delta, tatt i betraktning at jeg oppholder meg i Australia store deler av året. Men hvis jeg får deltatt så er målet selvfølgelig personlig rekord og kanskje til og med seier.

5)      Skal du delta på treningsleiren til Tenerife?

Dessverre så kolliderer treningsleiren med friidrett sesongen min her nede i Australia. Sesongen min er fra Oktober 18 - Mars 19, så det er en lang sesong som strekker seg over mange måneder. Men hvis jeg hadde hatt mulighet hadde jeg definitivt dratt ettersom jeg deltok alle gangene før jeg dro til Australia og jeg fikk kjempeutbytte av oppholdet både treningsmessig og sosialt.

6)      Hvorfor? 

Dessverre så kolliderer treningsleiren med friidrett sesongen min her nede i Australia.

7)      Hva er ditt største øyeblikk på idrettsbanen så langt?

Jeg tror faktisk mitt største øyeblikk på treningsbanen var fra da jeg var 14 år og hoppet 3 meter for første gang. Tror det er sjeldent jeg har blitt så glad for å hoppe ny pers. Selvfølgelig så er noen av mine ferskeste øyeblikk fra friidrettsbanen her i Australia hvor jeg hoppet ny pers i februar med 3,75.

8)      Har du noe forbilde innen idrett eller eventuelt annet forbilde, i tilfelle hvem og hvorfor? Jeg vil si jeg har et par forbilder hvor blant de er trenerene mine, Denise og Ray Boyd. I tillegg vil det bli datteren deres Alana Boyd som deltok i Rio OL og plasserte nr 4 med 4.80m. Både Alana, Denise og Ray har deltatt i OL og vunnet Commonwealth Games så de er en stor inspirasjon for meg treningsmessig. De vet hva som kreves for å lykkes innenfor friidrett og det er noe jeg setter stor pris på som utøver.

9)      Hva er din favoritt mat & drikke?

Sånne spørsmål synes jeg det er vanskelig å svare på fordi jeg har for mye å velge mellom. Men jeg vil vel si Sushi som favoritt mat og Pepsi Max som beste drikke (selvom det går mest i kaffe og vann)

10)   Hva er favoritt film & musikk?

Jeg har jo alltid vært ei skikkelig hestejente så jeg må vel si Running Free fra 2000 tallet. Musikksmaken derimot er vel mer blandet mellom Country, RnB og Rap.