Lerøy logo.jpg

Lerøysamling på Lillehammer

Det ønskes velkommen til Lerøysamling på Lillehammer 27 -29 mai 2023

Alle kretsens 13 og 14 åringer ønskes velkommen til Lerøysamling på Lillehammer 27 -29 mai. 

Mye moro og god trening venter.

Vi skal bo på Scandic Lillehammer og har frokost hver dag, lunsj lørdag, søndag og mandag på stadion samt pizza tidlig på kvelden lørdag på stadion og middag søndag kveld med etterfølgende quiz m.m. på hotellet. Det vil bli lagt opp til flere sosiale aktiviteter. Ingen egenandel da kretsen betaler alt. Ungdommene blir innkvartert i 3 mannsrom.

Vedlagt er skjema for påmelding hvor man også skal fylle ut ønskede øvelser. Husk her at vår kvote i år tilsier at alle må i løpet av to dager delta i totalt 5 øvelser så de fleste vil måtte delta i noe de ikke har trent så mye på. Denne samlingen er derfor viktig for at man få trent på øvelser man kanskje normalt ikke trener på.

Samlingen vil foregår parallelt med Gjensidige-teamet sin samling, men teamene vil ha sine egne program og noen felles måltider. Lørdag arrangeres Gjøvik-Toten lekene. Det er selvsagt helt i orden at man deltar her først og så kommer til Lillehammer.

For de som møter på Lillehammer er oppmøte mellom kl 10.00 og 11.00 på hotellet hvor vi da setter igjen bagasjen og går i samlet flokk til stadion kl 11.00. Samlingen avsluttes 29 mai kl 15.00 og alle kan da hentes på Lillehammer friidrett stadion.

Påmeldingsfristen er satt til torsdag 4 mai kl 14.00 og du melder deg på HER

Program for sesongen videre sendes ut 5 mai. Vi skal ha flere samlinger og dagstreninger rundt omkring i vår store krets.

image8uchf.png