moelven deltagere.jpg
fra en inspirerende kveld med Henrik Carstens på Moelv. Foto: Dag Kåshagen

Klubbutvikling i Moelven IL, friidrett

Hele 16 engasjerte «modøler» møtte opp til klubbutvikling i regi av Henrik Carstens tirsdag kveld.

 Klubbutvikling i Moelven IL Friidrett

Moelvklubben har oppnådd mye de siste årene og har seilt på en medgangsbølge. For et år siden ble de tildelt Ringsakerprisen, som ble tildelt et lag for første gang, med begrunnelsen:

«Kan tildeles personer som har gjort en betydelig innsats for kommunens kunst, kultur eller næringsliv eller på annen måte særskilt løfter Ringsaker samfunnet.» https://www.friidrett.moelvenil.no/post/moelven-il-friidrett-tildelt-ringsakerprisen

I november 22 ble klubben kåret til «årets friidrettsklubb» https://www.ringsaker-blad.no/danket-ut-de-store-nok-en-gang-det-ma-jo-bety-at-vi-gjor-noe-riktig/s/5-79-583752 Når vi legger til at de åpnet et ny friidrettsstadion, Skarpsno Arena i september 2022 og har flere utøvere i Norges-toppen, og på forskjellige landslag og også internasjonale deltagere,  kan det være fort gjort å gå i fella og tro at ting går av seg selv. Men nettopp dette er klubben veldig bevisst på. Leder Andre Saxegaard sier at det er nå vi virkelig må brette opp erma, vi kan endelig ha treninger på egen moderne bane og vi kan arrangere stevner i hjembyen vår. Da trenger vi trenere og funksjonærer og folk til små og store oppgaver.  Så det er perfekt timing for en klubbutvikling, vi synes dette var veldig nyttig og spennende måte å bevisstgjøre oss på hvordan vi kan løse ting, avslutter Saxegaard.  Klubbveileder Henrik Carstens var også optimist med tanke på veien videre for klubben.  «En meget engasjert gjeng av tillitsvalgte, utøvere og foreldre. Jeg tror arbeidet som vi nå har satt i gang, vil gi klubben et solid grunnlag for videre vekst.

Hyggelig å få være med å utvikle ny strategi for Moelven IL Friidrett» sier Carstens.   Foto: Dag Kåshagen

Henrik Carstens.jpg