Innlandet Tenerife 2021-22.jpg
Tekst og foto: Dag Kåshagen

Innlandet er på treningsleir

Tradisjonen tro er Innlandet friidrettskrets på Tenerife på treningsleir fra romjula til et stykke ut i det nye året.Hele 54 deltagere med utøvere, trenere og noen hospitanter fra Oslo og Viken.

Det er litt bedre plass på Estadio Antonio Domínguez Alfonso, som stadion heter, enn et normalår, da smittevernreglene er strenge og det er et maksantall på 150 utøvere i hver tidssone på to timer.

Som vanlig er det en stor andel Norske kretser og klubber som har lagt leiren hit til Las Americas.  Vi møter utøvere fra Bergensklubber, Trøndelag, Oslo og Viken.  

Vi har treninger på bane en til to ganger om dagen, i tillegg arrangerer vi «3-kamp» som består av lengde uten tilløp, liakov og spyd ( gummispyd) quiz, volleyball, tur til Teide både på dagtid og nattestid for å se på stjernehimmelen og selvfølgelig blir det tid til bading og soling. Det har også blitt arrangert starterkurs med seks deltagere og det blir foredrag om spenst og kosthold.

Fredag ettermiddag får vi årets første pekepinn på om vintertreninga har båret frukter, da vi arrangerer 300m, og vi vet at flere av utøverne gleder seg til en test. Resultatene herfra vil ikke bli godkjent.   

 

Salum (002).jpg

Salum Kashafali trives i Las Americas.

Klart for sprintøkt.jpg

Det gjøres klart til sprintøkt.

Strand Tenerife.jpg

Tøying på stranda.

Unn Merete.jpg

Unn Merete Jæger har mange oppgaver i løpet av leiren.

Tenerife 22.jpg

Gode treningsforhold i januar.  

Håvard og Andreas, Tenerife.jpgHåvard og Andreas Tenerife1.jpg

Håvard Bentdal Ingvaldsen og Andreas Grimerud restituerer etter ei tøff økt.

IMG_5412.JPG

Premieutdeling etter årets 3-kamp.

Teideplatået.jpg

Trening på Teideplatået i over 2000m høyde.

Morgentreff.jpg

Hver dag starter med lett jogg eller annen aktivitet kl 08.00