FIK Orion_Xtra.JPG
Foto: Steffen Aabel

FIK Orion fikk drakter i Extras draktkampanje

FIK Orion først ute i Extras draktkampanje.

Torsdag 14.februar delte Jonathan Quarcoo ut over 100 treningsdrakter til friidrettsklubben sin, FIK Orion.

Draktutdelingen er i regi av Extra som hittil i år har tildelt 3000 draktsett (6000 plagg totalt – t-skjorte og genser) til friidrettsklubber over hele landet. De er i disse dager på vei ut, og FIK Orion var så heldige at de fikk draktene først og besøk av Norges raskeste mann.

Klubbene har søkt via www.extradraktkampanje.no og draktsettene er gitt til 42 klubber fra 17 ulike fylker. Alle klubbene får draktsett i klubbens egen farge, med logo og klubbnavn på.

Draktkampanjen er et ledd i Coop og Extra samfunnsansvarsstrategi om å senke terskelen for å drive med idrett, kutte kostnader for norske barnefamilier, skape større inkludering med lik bekledning, og minske utstyrspresset.

Draktkampanjen, som har blitt gjennomført for fotballklubber i en årrekke, er den første i rekken for friidrettsklubber og skal også gjennomføres senere i år.

Selv om friidrett er en relativt billig idrett å drive er dette et flott tiltak av vår generalsponsor som vi er veldig stolte av å kunne jobbe med.

FIK Orion fikk 105 draktsett  for hele friidrettsgruppa. Det var rundt 50 barn og unge tilstede på utdelingen.

I tillegg hadde den lokale Extra-butikken på Vestad stilt med fruktkurver til alle. Det var mange krefter i sving for å lage en god ramme rundt utdelingen og treningen.