Stangehallen 2.jpg

Bamselekene avlyses igjen.

Ingen ting er normalt for tiden og det får store konsekvenser for friidretten i Innlandet. Vi prøver å tilpasse oss og tilby aktiviteter som holder oss godt innenfor smittevernreglene.  Les om hvilke tiltak vi planlegger fremover.

Bamselekene er besluttet avlyst også i 2021.  Dette er selvfølgelig trist, men vi tror det er lurt å være langsiktige i planleggingen av et så stort arrangement, og slik det ser ut så er det ikke mulig å gjennomføre Bamselekene.  Vi håper å gjennomføre KM for Innlandet i  Stangehallen, og det er planlagt 16. januar.  Det er også mulig at det blir gjennomført noen små treningsstevner i treningstiden på onsdager. Disse stevnene skal gjennomføres uten at det får konsekvenser for treningen. 

Som kjent blir det ikke arrangert treningsleirer til "syden" i vinter. I stedet planlegger vi ei langhelgsamling i Norge. Denne samlinga vil bli åpen for alle fra 15 år ( i 2021) og blir arrangert i Bærum Idrettspark 7.-10.januar.  Alle deltaljer er ikke på plass enda, men hold av helgen om du ønsker å være med. Første økt blir torsdag kveld kl 20.00-22.00 de øvrige øktene på dagtid. 

Vi har bestemt at kretsen ikke skal arrangere felles reise og overnatting til UM og NM i vinter. Vi avventer litt før vi tar stilling til om vi skal arrangere til mesterskapene i sommer. 

Det skal arrangeres et treff for Team Innlandet Totenbanken søndag 15. november.  Invitasjon og program blir sendt ut i løpet av noen dager. Vi skal blant annet dele ut årets Propagandapriser, og alle som har klart kravene til prisen og ikke fått den et tidligere år blir invitert.

 Møte med klubbene blir 24. november. Det legges opp til at de som ønsker kan delta via Teams.  Terminsliste blir som vanlig hovedsak, men om noen har innspill til saker vi bør diskutere, så send de inn til kretskontoret. 

Vi er i gang med treningsprosjekt i distanse i Stangehallen, og skal starte opp med to hopp-prosjekt, et i stav og et i høyde/lengde.  På grunn av de nye smittevernreglene er neste trening onsdag 11.november. Vi har også ei gruppe som trener hekk i Moelv annenhver torsdag. Si fra hvis flere ønsker å være med her. 

Vi planlegger også ei egen samling for Lerøy aktuelle før jul.  Hvis noen har forslag til sted og kan ta være med å planlegge dette, så ta kontakt.