Lerøy Hvit-på-blå-bred.jpg

Uttak Lerøy-lekene pr. 3.september 2017. Nye endringer!!

Hei alle sammen! Som vi sa tidligere vil det bli noen endringer. Påmeldingene er nå gjort og vi håper alle holder seg friske og raske slik at et fulltallig lag møter på Stjørdal fredag 8.september til siste forberedelser før stevnet. Mer info om opplegget kommer!

Vi ber også om at dere som alt nå vet at dere er forhindret fra å delta melder dette snarest til kretskontoret slik at vi får gjort nye uttak!! Melding om forfall H E R ! 
Vil også informere om at ALLE som skal delta MÅ overnatte på skole sammen laget fra fredag til søndag om det ikke er spesielle ting som kommer i vegen. Viktig at laget holdes samlet slik at vi støtter hverandre i kretskampen og for at all informasjon skal nå fram til den enkelte. 
Om noen ser opplagte forbigåelser melder dere dette H E R !

I forbindelse med det 1. uttaket har de som sitter med laguttaket oversett en av kriteriene. Max 2 øvelser pr utøver + stafetter pr dag. Dette har vi nå fått justert. Se på linken under så ser du hvilke øvelser du er uttatt på og hvilken dag disse går. Uttaket til stafettene blir gjort på banen når vi ser løpsformen til den ekelte. 
Uttak lag, klasser og øvelser pr. 3.september finner du H E R !

Generell info Lerøylekene