705x405-tinestafetten25ar.jpg

Tinestafetten 2018 - Nord-Trøndelag friidrettskrets

8.mai er dagen! Tine-stafetten setter ny deltakerrekord med over 110000 på deltakere på landsbasis. I  Nord-Trøndelag friidrettskrets nedslagsfelt deltar 91 skoler og 3990 løpere på startstreken denne dagen!! Det bekrefter det vi har trodd. Her er det mange unge som har lyst på mer friidrett! Vi oppfordrer på det varmeste at alle våre medlemsklubber til å benytte denne fantastiske muligheten til å rekruttere nye aktive til klubbene rund om i vårt store fylke. Som tidligere følger vi opp med Fylkesfinale som i år går den 23.mai på Guldbergaunet idrettspark. Info nederst på siden.

Lag en liten "flyer" med opplysninger om Klubben, hvem dere er, trenings- og aktivitetstider, hvor trener dere, kontaktpersoner osv. som dere deler ut til alle på det arrangementet dere oppsøker. Det er også viktig "å se" ungene. Gode tilbakemeldinger er alltid gøy å få! :-) 
Oversikt over arrangementene i Nord-Trøndelag friidrettskrets finner dere H E R! 
LYKKE TIL MED REKRUTTERINGEN. 

Om det er ting dere lurer på eller trenger bistand på er det bare å ta kontakt med kretskontoret så skal vi se på hva og hvordan vi kan hjelpe dere med klubbaktiviteter og klubbutvikling. 

Info Fylkesfinael Tinestafetten 2018. HER!